Caută articole

Filtrează articole
ATLETISM

18.01.2017 - 11:27

Atleţii s-au antrenat la Băile Felix

Atleţii s-au antrenat la Băile Felix

Atleţii de la Liceul Sportiv ”Avram Iancu” Zalău şi-au încărcat bateriile la început de an în staţiunea balneară Băile FelixTradiţionalul loc de pregătire agreat de mai bine de 30 de ani de loturile naţionale de atletism ale României în perioada de iarnă a fost ales la începutul lunii ianuarie ca şi locaţie de cantonament şi de cei trei antrenori ai Liceului Sportiv ”Avram Iancu” din Zalău.


Astfel, un număr de 7 atleţi antrenaţi de profesorii: Teodor Bidian, Lucian Bârlogeanu şi Mirel Seişanu s-au aflat în primele zile ale anului într-un stagiu de pregătire la Băile Felix - cea mai mare staţiune balneară cu regim permanent din România, staţiune aflată pe locul doi, după litoralul Mării Negre, în privinţa numărului locurilor de cazare din ţara noastră.


Alături de sportivii experimentaţi, dintre care îi amintim pe Cătălin Marian, Claudiu Meleg şi Sarkany Rahel, în stagiul de pregătire de la Băile Felix s-au aflat şi câteva tinere speranţe ale Liceului Sportiv de la care se aşteaptă rezultate pozitive în viitorul apropiat.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


”Am trimis în cantonament sportivii care au obţinut rezultate foarte bune în anul care tocmai s-a încheiat, dar şi câţiva sportivi din generaţia nouă. Chiar dacă nu avem competiţii în viitorul foarte apropiat, pregătirea de iarnă este foarte importantă şi am considerat oportun acest cantonament”
a afirmat prof. Mirel Seişanu.


Până la debutul în competiţiile oficiale, atleţii sălăjeni vor participa în săptămânile care urmează la competiţii judeţene organizate în sala de atletism din incinta Parcului Sportiv Universitar “Dr. Iuliu Haţeganu” din Cluj-Napoca.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1919Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter