Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

17.01.2017 - 19:19

FC Zalău mai are un acţionar!

FC Zalău mai are un acţionar!

Omul de  afaceri Alin Demle care actualmente este şi consilier judeţean PSD, a devenit acţionar la echipa de fotbal pe care vrea să o vadă în liga secundă chiar din toamna acestui an. Pentru realizarea acestui vis frumos, fostul fotbalist crede că e nevoie de mai multă rigoare la club, de o colaborare mai bună cu AJF Sălaj, iar cei care ar veni în conducere să vină cu bani, nu invers!


 

Aşteptatele mutări din conducerea clubului s-a realizat la începutul acestei săptămâni. Astfel, începând de luni, în staff-ul administrativ au fost cooptate mai multe persoane. Cu toţii, doresc ca FC Zalău să iasă din anonimatul Ligii a III-a în care a intrat de aproape 10 ani. Anunţata venire a lui Doru Matei în club s-a oficiat, astfel că fostul observator va fi preşedinte executiv, o nouă funcţie în organigrama clubului. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


 

Surpriza a venit în acţionariat, astfel că lângă vechii acţionari, adică Ioan Morar şi Adrian Jugrestean, a mai venit încă un om de afaceri, este vorba despre Alin Demle (n. 28 Noiembrie 1971)! Cunoscut în ultima perioadă mai mult în scena politică, acesta este însă un cunoscător al sportului rege”, pe care l-a şi practicat în tinereţe. 

 

Astfel, Demle a fost junior la FC Armătura Zalău, grupare la care a făcut şi pasul spre seniorat, într-un moment în care gruparea de la poalele Meseşului evolua în Divizia B. Mai apoi, acesta a jucat tot în aceeaşi divizie şi cu FC Bihor Oradea, contabilizând aproximativ 30 de meciuri în liga secundă.


Ulterior, Demle a jucat ani buni în Divizia C, în tricoul formaţiei Mobila Şimleu. În anii trecuţi, când FC Silvania Şimleu evolua în Liga a III-a, el a fost alături de echipa de sub Măgură în acea aventură frumoasă, care s-ar putea retrăi şi la Zalău.
 

“Am intrat în club ca acţionar şi membru fondator cu un singur scop: promovarea în Liga a II-a. Am fost contactat de mai multe ori să ajut clubul, dar nu avea rost. Acum, preşedintele Ioan Morar mi-a promis că echipa se bate la promovare chiar din acest an şi în aceste condiţii vreau şi eu să mă implic. Liga a III-a înseamnă prea puţin pentru Zalău şi vin să promovăm în liga secundă! Dacă obiectivul va fi realizat, alături de echipă vor mai veni şi alţi oameni de afaceri, iar cu unii dintre ei am şi discutat. Atâta timp cât există un proiect viabil şi un obiectiv îndrăzneţ, va exista şi susţinere financiară de la Primărie”, ne-a declarat Alin Demle. 

 

Mai multe amănunte de la FC Zalău, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 7253Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Cunoscator - 04.02.2017 - 18:38

Daca vrei performanta la Zalau ...scapa de antrenorul secund(C.Oros) care face toate jocurile murdare la club...stiu ce spun..si pot sa spun mai multe.

Nume:

gabi - 02.02.2017 - 07:44

felicitari,Alin... asteptam sa le oferi sfaturi bune celor mai vechi din club...te stim om serios,care faci lucruri bune

Nume:

CRISTI - 18.01.2017 - 20:14

sa fie transparenta in club si controale mai dese.sunt 11 jucatori 4 antrenori 10 rezerve si 20 de angajati la club care stau degeaba

Nume:

Lucian Nemes - 18.01.2017 - 14:56

In sfarsit declarati si obiective optimiste din partea uni actionar.Doamne ajuta si sa vedem fc Zalau in liga2

Nume:

Adrian Diaconu - 18.01.2017 - 14:43

Succes Alin.Succes Fc Zalau.Aveti incredere in el am fost colegi si este un om de caracter cu potential menegerial extraordinar

Nume:

radu - 18.01.2017 - 14:43

Din pacate toti cei care il vorbiti de rau pe domnul Demle a-ti dori sa fiti in locul lui...

Nume:

Saamy - 18.01.2017 - 14:35

Bai frustratilor,omul asta vrea sa ajute si voi niste neicanimeni il terfeliti?Alin Demle are calitate si voi nu meritati nici macar sa-i pomeniti numele

Nume:

tot noi - 18.01.2017 - 12:59

pe amaratu de demle care i dator la tot zalau v ati gasit sa l luati , Alo PSD de nu vascapati de el la urmatoarele alegeri s adus credibilitatea PSD, pai cu un " peste" si agatator de pitipoance va compromiteti?

Nume:

oare - 18.01.2017 - 09:37

consilier PSD, (fost PPDD), asa va fi si in fotbal cat vor fi bani de muls este si el, dar cu cat va participa el ca actionar nu trebuie sa stim, sau mizeaza dupa cum spune de "sustinerea finanaciara de la primarie" mai sunteti multi.............?

Nume:

Marian - 17.01.2017 - 21:02

Numai aberații, unde a jucat ăsta la FC Bihor, înainte de a publica ceva verificați informația, așa poate susține oricine ce vrea!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter