Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

12.01.2017 - 11:14

Şimleuanul Alexandru Cherecheş revine la Poli Timişoara!

Şimleuanul Alexandru Cherecheş revine la Poli Timişoara!

După un retur petrecut  în Liga a III-a la Performanţa Ighiu, jucătorul se va întoarce  în această iarnă în curtea grupării din Liga 1, cu care mai are contract pentru încă doi ani de zile


 

În cei peste 10 ani de activitate, Viitorul Zalău a lansat mai mulţi jucători spre fotbalul mare. Unul dintre ei este Alexandru Cherecheş, care pe când avea doar 18 ani, era căpitan la Naţional Sebiş, o fruntaşă din Liga a III-a. Şimleuanul aparţine de Poli Timişoara, formaţie care în vară l-a împrumutat  la Performanţa Ighiu, tot în Liga a III-a. La echipa din Alba, jucătorul a petrecut doar un tur de campionat, iar în această iarnă şi-a încheiat conturile cu formaţia clasată pe locul 8 în Seria a IV-a.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

“Aventura la Ighiu s-a terminat şi am fost solicitat să mă întorc la Poli Timişoara, cu care mai am încă doi ani de contract.  La Ighiu lucrurile nu au ieşit aşa cum s-a plănuit şi mai mulţi jucători au plecat. Îmi pare rău că la Ighiu nu s-a reuşit mare lucru, deşi am fost consideraţi primii candidaţi la promovare”, ne-a declarat Alexandru Cherecheş, care consideră că a avut un an 2016 destul de bun din punct de vedere fotbalistic.


“În prima parte a anului, în care am activat la Sebiş a fost o perioadă bună, în care am jucat majoritatea meciurilor şi m-am simţit bine. La Ighiu nu a fost exact cum mă aşteptam. În general pot spune că am avut un an bun, dar era loc şi de mai bine”, consideră şimleuanul.

Fundaşul se va întoarce în această iarnă în curtea grupării bănăţene şi speră ca în cel mai scurt timp să debuteze în prima ligă, de ce nu chiar în anul 2017.

 

“Deocamdată cred că voi juca la echipa a doua din Liga a III-a. Sper să am evoluţii bune şi să fiu chemat cât mai repede la prima echipă. Sunt fericit că mă întorc în locul unde mă simt cel mai bine. Îmi propun să fac meciuri cât mai bune şi să-i conving pe cei de la prima echipă că merit şi eu să fiu acolo. Dorinţa mea este să debutez cât mai repede în Liga 1 şi cred că acum am şanse. Totul depinde de mine”, a spus jucătorul.   

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1984Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter