Caută articole

Filtrează articole
MINIFOTBAL

DIVERSE

11.01.2017 - 15:50

Cupa României la minifotbal se pregăteşte pentru faza a II-a

Cupa României la minifotbal se pregăteşte pentru faza a II-a

Reluarea competiţiei cât şi programul se va stabili în şedinţa cu delegaţii, care va avea loc azi, de la ora 18.30, la Baza Onix Traian Până la reluarea Ligii 1, care va avea loc la finele lunii februarie, Cupa României va fi competiţia care se va desfăşura în această perioadă la Baza Onix Traian.


Competiţia a ajuns în cadrul fazei a II-a, în care vor intra şi echipele din primele două ligi şi urmează să se reia la finele săptămânii, asta dacă timpul va permite. 


Există şi varianta ca startul fazei a II-a să se amâne cu o săptămână, dar acest lucru se va stabili în şedinţa de azi, de la ora 18.30, care va avea loc la Baza Onix Traian, unde sunt aşteptaţi toţi delegaţii echipelor calificate.Cu această ocazie se va stabili şi programul.                    

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 537Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter