Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

11.01.2017 - 15:29

Se fac înscrieri pentru Cupa “AJF Sălaj”

Se fac înscrieri pentru Cupa “AJF Sălaj”

Ediţia a XVIII-a va debuta la finele lunii ianuarie cu faza grupelor, iar echipele care doresc să se înscrie o pot face până în data de 26 ianuarie Fotbalul sălăjean este în pauză de iarnă,  returul din Liga a IV-a şi Liga a V-a urmând să înceapă la mijlocul lunii martie. Până atunci însă se va disputa Cupa “AJF Sălaj”, care în acest an va ajunge la ediţia a XVIII-a. La fel ca şi anul trecut, competiţia se va disputa în mai multe faze şi va debuta cu faza grupelor în perioada 28 - 29 ianuarie.


În aceste sens, oficialii de la AJF Sălaj au dat startul la înscrieri, iar echipele care doresc să participe se pot înscrie până la data de 26 ianuarie. Prima fază se va disputa în mai multe locaţii, pe criterii geografice, urmând ca fazele finale să se dispute cel mai probabil la Zalău.


Regulamentul şi informaţiile suplimentare vor fi anunţate în perioada următoare, în funcţie de echipele înscrise. Anul trecut, Cupa AJF Sălaj a avut un număr record de 23 de echipe participante, iar competiţia a fost câştigată de Flacăra Halmăşd.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 807Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter