Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

11.01.2017 - 15:10

Rareş Bălean şi Filip Constantin au revenit la antrenamentele vicecampioanei României

Rareş Bălean şi Filip Constantin au revenit la antrenamentele vicecampioanei României

Convocaţi la echipa naţională U21, cei doi jucători de la Volei Municipal au evoluat sub tricolor în meciurile de calificare la Campionatul Mondial, unde România a ratat calificarea în faza a II-a a preliminariilor
Început de an plin pentru naţionala U21 care la finele săptămânii trecute a participat în cadrul primei faze de calificare la Campionatul Mondial. Din grupa de calificare au mai făcut parte Germania şi Estonia, turneul fiind găzduit de naţionala Germaniei, la Frankfurt. “Tricolorii” pregătiţi de Bogdan Tănase au debutat cu stângul în aceste preminiarii şi au fost învinşi de către Estonia cu scorul de 3 - 2. România a reuşit să revină de la 0 - 2 la seturi şi apoi de la 11 - 14 la 13 - 14 în decisiv, însă ultimul punct a revenit Estoniei, care a câştigat partida.


Cum în primul meci, Germania a învins Estonia, “tricolorii” aveau nevoie de o victorie cu 3 - 0 sau 3 - 1 pentru a prinde locul 2 în grupă şi a merge mai departe. Şi în al doilea joc, elevii lui Bogdan Tănase au început prost şi au fost conduşi cu 2 - 0. România a revenit şi a egalat în cele din urmă dar a cedat în setul decisiv.Cum criteriul de departajare îl reprezintă, la egalitate de puncte, numărul victoriilor, România a terminat pe locul al treilea, după Estonia şi astfel a ratat calificarea în faza a II-a.


În lotul pentru această acţiune au fost convocaţi şi doi jucători de la Volei Municipal Zalău, este vorba de Rareş Bălean şi Filip Constantin. Cei doi au lipsit de la pregătire săptămâna trecută, dar au revenit de câteva zile sub comanda tehnicianului şi au intrat în pregătiri pentru primul meci oficial, cel cu SCMU Craiova. Să mai spunem că din lotul naţionalei U21 a mai făcut parte şi zălăuanul Tudor Magdaş, cel care evoluează la “U” Cluj.

Iată rezultatele înregistrate în calificări:  


Germania - Estonia 3 - 0 (23, 17, 16)

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Estonia - România 3 - 2 (17, 20, -15, -20, 13)

România - Germania 2 - 3 (-13, -20, 22, 18, -7)  


Clasament: 


1. Germania 5 p;

2. Estonia 2 p (1 victorie),

3. România 2 p (0 victorii) 


Iată lotul României U 21:  


Ridicători:
Filip Constantin, Eduard Catrina

Secunzi: Adrian Aciobăniţei, Rareş Bălean, Ovidiu Darlaczi şi Andrei Crişan

Centri:
Natan Savan, Tudor Magdaş, Andrei Butnaru,  Fals: Radu Dediulescu Libero: George Gavriz şi Cosmin Biziche 

Antrenor principal:
Bogdan Tănase

Antrenori secunzi:
Nicolae Harabagiu şi Daniel Săvoiu 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 805Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter