Caută articole

Filtrează articole
MINIFOTBAL

DIVERSE

08.01.2017 - 19:24

Dia Guard Divino şi Onorel, câştigătoarele turneului de minifotbal de la Memorialul „Radu Gog”. GALERIE FOTO

Dia Guard Divino şi Onorel, câştigătoarele turneului de minifotbal de la Memorialul „Radu Gog”. GALERIE FOTO

Cele două echipe s-au impus în turneul competiţiei caritabile la categoria Open, respectiv la categoria Old Boys


 


Festivalul de minifotbal de la Memorialul „Radu Gog” a ajuns la final. După trei zile de competiţie în care au avut loc meciuri echilibrate, meciuri în care spectacolul a dominat sau meciuri în care unele echipe au fost mai norocoase decât altele, la final au existat doar două câştigătoare. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 


Prin urmare, la categoria Open, Dia Guard Divino a reuşit să se impună după ce a trecut în finală de HNH 1919 Cluj, în timp ce la categoria Old Boys, Onorel a fost cea mai bună echipă din competiţie. Să spunem că la Old Boys au putut remarca echipe precum Minerul Sărmăşag, care anul trecut s-a reunit după 10 ani, cu ocazia acestui Memorial şi a participat şi la această ediţie, dar şi Sănătatea Cluj sau FC Kiss Baia Mare. Sălăjenii i-au putut urmări pe Romulus Buia sau Alexandru Gaşpar, printre alţii.

 


La final s-au acordat şi premii individuale, astfel că Marcel Petcu, de la Dia Guard Divino a fost desemnat cel mai bun portar al categoriei Open, în timp ce Ciprian Pavel şi-a adjudecat trofeul pentru cel mai bun marcator al competiţiei. Şi Rareş Pop de la HNH 1919 Cluj a fost premiat, fiind cel mai tânăr participant.

 


Şi la Old Boys au fost premiaţi remarcaţii turneului. Prin urmare, Alexandru Gaşpar de la Sănătatea Cluj a fost golgheterul acestei categorii, iar cel mai bun portar a fost Mihai Sabo, tot de la Sănătatea. Cel mai experimentat jucător a fost desemnat Ioan Meleg. 

  


Mai  multe detalii despre tot ceea ce s-a întâmplat la Memorialul „Radu Gog”, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 ianuarie.

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 3786Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

szuzji - 10.01.2017 - 15:20

au ajuns banii?ca sa facut balamuc deja.

Nume:

raul - 09.01.2017 - 12:12

Pe modelul organizatorilor,cat mai multe echipe ca sa ajute familia Gog...felicitari pentru efortul si munca depusa !

Nume:

Levi - 09.01.2017 - 09:06

Stiti ca de fapt cel mai tânăr participant ,Rares Pop este tot zalauan de-al nostru ,dar se scrie de el mai mult în presa de cluj despre el.Păcat! Părerea mea e ca a avut intervenții ca un portar profesionist.

Nume:

Sean - 09.01.2017 - 02:13

Simplu !! Nu ii ies biletele la pariuri... surprize multe

Nume:

John - 08.01.2017 - 21:08

ROBERT GOIE E REMUNERAT PENTRU ACTIVITATEA DESFASURATA LA MEMORIAL? AR TREBUI! CA NU-I AJUNG BANII DE LA CITADIN, FC ZALAU, ARBITRII SI ZIAR! TOATA ZIUA DE PLANGE DE BANI!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter