Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

28.12.2016 - 18:01

Ionel Ciunt: “Sunt foarte supărat pe echipa de volei. Cine este vinovat va fi tras la răspundere”

Ionel Ciunt: “Sunt foarte supărat pe echipa de volei. Cine este vinovat va fi tras la răspundere”

Primarul Zalăului aşteaptă raportul solicitat preşedintelui Vasile Coţa, pentru ca apoi treacă la măsuri


 

Volei Municipal Zalău a părăsit ruşinos cupele europene şi a fost eliminată din 16-zecimile Cupei Challenge, după ce a pierdut în returul din Bosnia cu 3 - 0 şi 15 - 8 în setul de aur în faţa celor de la Mok Jedinstvo Brcko.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


Deşi au fost contactaţi, jucătorii şi antrenorul nu au oferit declaraţii despre acest subiect, în timp ce preşedintele Vasile Coţa şi-a cerut scuze suporterilor pentru acest rezultat. Primarul Zalăului - Ionel Ciunt nu a rămas indiferent, iar “dubioasa” înfrângere şi eliminare  din Cupa Challenge l-a pus pe gânduri pe edilul municipiului Zalău.

“Sunt foarte supărat pe echipa de volei. Am avut o discuţie cu preşedintele clubului şi am solicitat să facă un raport privind meciul din Bosnia pe care îl vom analiza împreună cu celelalte persoane din mediul de afaceri care contribuie la finanţarea echipei. Cine este vinovat, va fi tras la răspundere. Nu vor rămâne lucrurile aşa”, ne-a declarat Ionel Ciunt.

Decizia de a trimite în teren rezervele la returul din Bosnia l-a mirat şi pe primarul Ionel Ciunt, care a ţinut să explice că din partea autorităţilor locale era bunăvoinţă de a susţine echipa pentru a avea un parcurs cât mai lung în cupele europene. “Conform legii noi finanţăm echipa de volei, iar interesul nostru este să facem cunoscut acest oraş şi în competiţiile europene. M-a deranajat strategia celor de la Volei Municipal. Problema banilor este în grija noastră, a primăriei, în ceea ce priveşte cota de 90%, iar celelalte probleme care ţin de echipă sunt în atribuţia conducerii. Aceasta a fost discuţia mea pe care am avut-o cu preşedintele.  Din punctul nostru de vedere, noi am fi susţinut un parcurs lung şi în cupele europene. Pretenţia mea este ca echipa să joace şi îmi doresc din tot sufletul ca la Zalău să vină şi câte o echipă străină, nu doar Baia Mare, Cluj sau Dej”, a mai spus primarul, care şi în aceste zile a fost preocupat să vireze în contul clubul restul sumei de bani pentru anul 2016.

“Grija mea a fost să virăm şi acum în contul clubului, banii care mai au de luat pe anul acesta, iar jucătorii să îşi poată lua salariile. Suntem cu banii la zi, dar am vrut să încheiem anul financiar, iar jucătorii să îşi poată lua banii în avans dacă au nevoie de sărbători”, a încheiat Ionel Ciunt.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2439Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

zalauan - 31.12.2016 - 16:43

De ce nu vor să dea antrenorii si jucătorii nici un fel de declaratii? Până acum numai ei erau in presă acum fac urechea chiula. RUȘINE MERCENARILOR.

Nume:

volei - 31.12.2016 - 12:50

Domnule Primar citiți comentariile la adresa domnului Cota din interviul acordat în Sportul Sălăjean și o să vă lămuriți de ceea ce se întâmpla la echipa și cine sunt vinovații.

Nume:

pt.Galerie - 31.12.2016 - 09:42

Nr.1 Feher principalul vinovat Nr.2 Stafful tehnic care a fost adus tot de Feher,Nr.3 fam.Cota care ascultă tot de Feher și săracii jucatori care nu mai înțeleg nimic.

Nume:

Galerie - 30.12.2016 - 18:27

Daca ai curaj da numele tradatorilor altfel esti si tu vinovat de ce sa intamplat si nu mai lingusi primarul ca asta i barbat.

Nume:

Zalău - 30.12.2016 - 17:01

La mulți ani domnului Primar și celor care au fost aproape de echipa nu celor care o trădează (știu ei care)

Nume:

corso - 29.12.2016 - 22:45

Sat fără caini, asta se întâmplă când fiecare face ce vrea din păcate.

Nume:

eu - 29.12.2016 - 18:45

Domnule primar,oare cine a adus la echipa fam.HOTA,eu sigur nu...

Nume:

fost susținător - 29.12.2016 - 16:59

Se pare că sa pariat și online, antrenorii și câțiva jucători si-au rotunjit consistent bugeturile, păcat pentru suporterii care au crezut în această echipă. Cei vinovați ar trebui excluși cu orice risc chiar dacă rămâne jumatate din echipa.

Nume:

bebe - 29.12.2016 - 12:45

De pariurile ce au urmat dupa ce unii dintre jucatori au transmis scorul din Bosnia ce ziceti d le primar ? intreba ti l pe antrenorul de la handbal ce stie despre acest subiect.

Nume:

suporter - 29.12.2016 - 12:35

Domnule primar nu mai cautati vinovati ,este clar ca doamna vasile cota a dat ordin in acest sens ,chemati la d voastra sportivii sa va spuna adevarul.Ei stiau inca de la meciul tur ca trebuie sa piarda .Antrenorul este al doilea vinovat .Luati masuri drastice altfel se va coninua cu aceste rusinoase evolutii.

Nume:

profesor - 29.12.2016 - 11:53

Bravo domnule Primar sunteți prima persoana care se implica la această echipă faceți ceea ce trebuie făcut și veți fi respectat în continuare de către zalauani. Succes.

Nume:

suporter - 29.12.2016 - 10:58

Domnule primar faceți curățenie până nu este prea târziu, în ritmul ăsta de la o sală arhiplina o să ajungă să joace fără suporteri. Păcat pentru zalauani, eu cred că nu merită așa ceva.

Nume:

Mihai - 29.12.2016 - 10:39

Cine poate să fie vinovat? Pai nu noi cei care așteptam o calificare, normal că antrenorii și anumiți jucatori care au jucat la pariuri și au făcut și ei ceva bani de sărbători nesimțiții. Domnule primar dacă nu faceți curățenie așa își vor bate joc de noi tot timpul.

Nume:

Judy - 29.12.2016 - 07:41

Il propun pe Tiberiu Csoka, bugetarul nr. 1 al Salajului, pentru postulde presedinte, antrenor si jucator la echipa de volei!

Nume:

Dinu - 28.12.2016 - 20:23

Alo,dom Primar,lucrurile sânt clare,vinovații se cunosc,incercati să-i scoateți basma curată ?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter