Caută articole

Filtrează articole
ARTE MARTIALE

22.12.2016 - 09:41

Karateka Paula-Andreea Radu a obţinut centura neagră 1 Dan

Karateka Paula-Andreea Radu a obţinut centura neagră 1 Dan

La ediţia din acest an al Stagiului Ardealului la Karate Shotokan, proaspăta campioană europeană a reuşit să obţină gradul superiorÎn weekend-ul precedent, 16-18 decembrie, baza olimpică din Poiana Brasov a găzduit ediţia cu nr. XXVI a Stagiului Ardealului la Karate Shotokan, eveniment la care au participat peste 100 de antrenori, instructori şi sportivi din loturile de performanţă, precum şi aspiranţi la grade superioare (Dan).  Seminarul a fost susţinut ca de fiecare dată de către sensei Adrian Popescu-Săcele, un maestru desăvârşit care încă din ilegalitate este sufletul karate-ului românesc.


Profesorul Gheorghe Pop de la CS Omega Şimleu a fost ca de obicei prezent la acest stagiu. Alături de instructorul de la Şimleu Silvaniei au mai participat de la CS Omega şi Călin Coste, intructorul de la Jibou, dar şi Paula Radu.  Să spunem că cea din urmă a devenit recent în premieră campioană europeană. Reamintim că în perioada 11-13 noiembrie, Paula a impresionat la Campionatul European de la Batumi, Georgia, unde a reuşit să câştige aurul. La Stagiul Ardealului, Paula a reuşit să obţină centura neagră 1 Dan. "Nu puteam lipsi de la acest regal de karate de la care de a lungul celor 26 de ani nu cred că am ratat mai mult de  3 ediţii. Am participat împreună cu instructorul Coste Călin de la Jibou şi cu proaspăta campioană europeană Paula-Andreea Radu, care şi-a încununat realizările din acest an cu obţinerea centurii negre 1 Dan", a declarat Gheorghe Pop.


Recent, Paula-Andreea Radu a fost premiată şi în cadrul galei “Laureaţii anului sportiv 2016 în Sălaj, acolo unde, karateka s-a clasat pe locul trei la categoria sporturilor neolimpice, fiind devansată de Iulia Cliţan şi de Călin Marincaş.  "Potrivit declaraţiei lui sensei Popescu, a fost cea mai bună generaţie de aspiranţi la centura neagră din ultimii 10 ani, fapt care demonstrează evoluţia favorabilă şi unitatea de stil mult promovată în aceşti ultimi 10 ani. Bravo Paula, sincere si calde felicitari! Anul 2016 a însemnat pentru sportiva de la C.S.Omega din Şimleu Silvaniei un vârf de carieră pe care îi dorim să-l confirme şi în anii următori şi să ne facă în continuare să fim mândri de ea. Sărbători fericite tuturor sportivilor sălăjeni, antrenorilor lor şi familiilor care-i susţin", a finalizat Gheorghe Pop.


Să spunem că la Stagiul Ardealului, judeţul Sălaj a mai avut reprezentanţi. Astfel, Dan Lucian Chiş, de la CS Dani San Zalău a fost şi el prezent la cea de-a XXI-a ediţie, de sub Tâmpa. De asemenea, campionul european a fost şi el pe lista laureaţilor în cadrul galei, amintite mai sus şi care a avut loc în data de 15 decembrie, în sala “Avram Iancu” din cadrul Primăriei Zalău.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2736Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter