Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

09.12.2016 - 11:54

Volei Club Zalău a pierdut strâns cu CSM Câmpia Turzii

Volei Club Zalău  a pierdut strâns cu CSM Câmpia Turzii

Gruparea de sub Meseş a fost învinsă pe teren propriu în prima etapă din retur şi a rămas cu 5 puncte acumulate în şase partide După ce în etapa trecută a fost fără replică în meciul cu CSU Vest Timişoara şi a pierdut în trei seturi, Volei Club Zalău a arătat mult mai bine în faţa unei alte fruntaşe din Seria Vest. În prima etapă a returului, gruparea condusă de Gabriel Terheş a primit vizita celor de la  CSM Câmpia Turzii, dar şi în acest meci, zălăuanii au avut probleme de lot şi nu au putut conta pe Ionuţ Silaghi.


Cu toate acestea, gazdele s-au predat greu în faţa clujenilor, iar primele două seturi au fost pierdute la patru, respectiv cinci puncte. În setul trei, jocul Zalăului a arătat mult mai bine, iar Volei Club s-a impus cu 32 - 30 şi a reintrat în joc. În setul patru însă, formaţia antrenată de Ovidiu Teuşan au comis tot mai multe greşeli, de care vizitatorii au profitat şi şi-au adjudecat setul la 19.


“A fost un meci destul de echilibrat, în care greşelile tehnice şi cele de arbitraj ne-au făcut să pierdem acest joc. Dacă eram mai atenţi, puteam scoate măcar un punct din acest meci, însă a contat foarte mult şi lipsa lui Ionuţ Silaghi”
, a declarat conducătorul Gabriel Terheş.


Pentru Volei Club Zalău urmează la final de săptămână o deplasare pe terenul liderului CSS 2 Baia Mare, după care în 17 decembrie va juca restanţa din deplasare de la ProVolei Arad. “Va fi foarte greu să obţinem ceva de la meciul cu CSS 2 Baia Mare. Sper să avem lotul complet pentru meciul de la Arad, unde avem şanse să obţinem un rezultat pozitiv”, a mai spus conducătorul.  


 


Volei Club Zalău - CSM Câmpia Turzii  1 - 3 (-21, -20, 30, -19) 


Volei Club Zalău:
Mihai Bujor, Claudiu Iov, Cristian Zaha, Andrei Păun, Ovidiu Teuşan, Marius Ilieş şi Ciprian Buta - libero. Au mai evoluat: Ciprian Pop, Adrian Gogotă, Tudor Lazăr şi Flaviu Bălean


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1325Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter