Connect with us

LIGA I

Fan Courier, la trei puncte de primul loc!


Mihai Bode şi compania au trecut de Yvo Ego Booth în a doua etapă a Ligii I şi s-au apropiat de primul loc


Una dintre cele mai incomode echipe din Liga 1 în ultimii ani a fost Yvo Ego Booth, care a demonstrat dealungul timpului că poate învinge orice echipă în momentul în care dispune de toţi jucătorii din lot. Din păcate însă pentru Ovidiu Ghile şi compania, “poştaşii rapizi” au fost o “nucă prea tare” pentru aceştia.

Chiar dacă au fost conduşi în urma golului marcat de Răzvan Sabou, Mihai Bode şi compania au revenit până la pauză şi au înscris de trei ori, acelaşi lucru făcând-ul şi în actul secund.

Gabriel Å¢iriac a fost jucătorul meciului pentru echipa lui Radu Ionuţaş, care în acest moment se clasează pe ultimul loc ce asigură prezenţa în play-off, la doar trei puncte de echipa de pe prima poziţie.Yvo Ego Booth – Fan Courier 2 – 6 (1 – 3)  


Au marcat:
Răzvan Sabou (‘3 şi 27), respectiv  Gabriel Å¢iriac (‘8), Flaviu Bărnuţiu (‘9), Mihai Bode (‘10),
Maior Istvan (‘33) şi Sebastian Moroti (‘45 şi 48) 


Yvo Ego Booth:
  Florin Pop  – Adrian Crişan, Ioan Crişan, Sergiu Druhora, Ovidiu Ghile, David Morar, Dan Olar, Gabriel Opriş, Răzvan Sabou şi Călin Tuşer. Delegat: Ovidiu Ghile


Fan Courier:
Banto Istvan, Vlad Cristea – Bogdan Bărnuţiu, Flaviu Bărnuţiu, Mihai Bode, Rareş Hossu, Cătălin Chiş, Maior Istvan, Sebastian Moroti, Alexandru Sima şi Gabriel Å¢iriac. Conducător: Radu Ionuţaş


Cartonaşe galbene:: I. Crişan şi S. Druhora, respectiv F. Bărnuţiu (2)

Cartonaş roşu: F. Bărnuţiu

Au arbitrat: Alex Turian şi Sorin Chifa

Jucătorul meciului: GABRIEL Å¢IRIAC


 

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. sima merita mai mult

    7 December 2016 at 18:44

    il vrem si sima mai mult in teren,are calitatile necesare sa faca dinferenta in orice moment,nu inteleg d c un briliant ca si alex sta rezerva,Radu ce facem?hai sa dam “cezarului ce i al Cezarului””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I