Caută articole

Filtrează articole
BOX

02.12.2016 - 14:56

CSM Zalău, 5 medalii la Naționalele de box!

CSM Zalău, 5 medalii la Naționalele de box!

Gruparea sălăjeană are cinci medalii asigurate la ediția din acest an a naționalelor de box rezervate cadeților și speră să transforme în cursul zilei de vineri trei medalii de argint în medalii de aurPugiliștii de la CSM Zalău și-au asigurat cinci medalii la Campionatele Naționale de Box  rezervate categoriei de vârstă cadeți, competiție ce se desfășoară în aceste zile în sala de sport a Liceului Sportiv ”Avram Iancu” Zalău.


Semifinalele competiției s-au desfășurat ieri seară, iar în cursul acestei zile, începând cu ora 11.00 sunt programate finalele celor 18 categorii de greutate.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.În ultimul act al categoriilor de greutate la care concurează au ajuns trei pugiliști sălăjeni: Bogdan Mierloi (cat. 52 kg), Denis Stoica (cat. 56 kg) și Eduard Șerban (cat. 59 kg).Ceilalți doi sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Zalău, Marinel Zaharie și Antonio Cristea s-au oprit în faza semifinală a întrecerii și s-au mulțumit cu medaliile de bronz.Mai multe amănunte în ediția tipărită de miercuri, 7 decembrie.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1144Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter