Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

27.11.2016 - 11:24

Volei Club Zalău, fără reacţie în faţa fruntaşei CSU Vest Timişoara. GALERIE FOTO

Volei Club Zalău, fără reacţie în faţa fruntaşei CSU Vest Timişoara. GALERIE FOTO

Chiar dacă primul set a fost foarte echilibrat, Ovidiu Teuşan şi compaia au pierdut clar meciul cu bănăţenii


 

În ultima etapă din turul Seriei VEST, zălăuanii au primit vizita bănăţenilor de la CSU Vest Timişoara, nimeni alta decât câştigătoarea seriei din sezonul trecut.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii s-a văzut încă de la început, deşi amfitrionii s-au bătut pentru fiecare minge. În aceste condiţii, scorul a fost foarte strâns în primul set. Încet-încet, bănăţenii s-au detaşat şi s-au impus cu scorul de 3 - 0.


Mai multe despre acest joc, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 30 noiembrie.

 


Volei Club Zalău - CSU Vest Timişoara 0 - 3 (-24, - 14, -18)

 

Volei Club Zalău: Marius Ilieş - Cristian Zaha, Ovidiu Teuşan (cpt.), Claudiu Iov, Ciprian Pop, Mihai Bujor, Andrei Păun, Adrian Gogota, Tudor Lazăr, Flaviu Bălean, Gabriel Terheş şi Ciprian Buta - libero


CSU Vest Timişoara: Eric Reitmayer, Florin Călin, Pavel Bădiceanu, Lucian Moica, Dragoş Unguraş, Sorin Schiesz (cpt.), Ovidiu Darlaczi, Marius Bălulescu, Vasile Dincă, Rusalin Damian, Claudiu Vârlan şi Mihai Toma - libero. Antrenor: Sorin Grădinaru


 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1461Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

pro volei - 01.12.2016 - 14:31

Nu ma pot abtine.Presedintele clubului sau ce o fi tot zice de tinerii zalauani,dar el aduce pe neica nimeni din Simleu,in conditiile in care gasesti copii tineri mai buni la juniori in zalau.

Nume:

unul din sutele de suporteri - 29.11.2016 - 08:41

aici sunt banii zalauanilor(pensionarilor)in ei trebuie sa investim si daca se poate sa aducem ceva jucatori din alte judete sau chiar straini.

Nume:

css - 29.11.2016 - 08:29

Varsta medie a echipei de tineret a Zalaului este de 32 de ani,asa se promoveaza viitoriiii voleibalisti ai judetului.ps.puteti sa il chemati sa joace si pe Tutovan,si asa este pensionar si nu are ce face.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter