Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

10.11.2016 - 09:31

Salt de două locuri în clasament, pentru Agronova Dragu

Salt de două locuri în clasament, pentru Agronova Dragu

După două înfrângeri consecutive, Florin Miron şi compania şi-au revenit şi au câştigat meciul împotriva Unirii CristolţÎn ultimele etape, Agronova Dragu a oscilat în rezultate, dar după ce a pierdut la Letca, Florin Miron şi compania au revenit pe teren propriu cu o victorie în faţa celor de la Unirea Cristolţ.


Deşi a întâlnit o echipă mai slab clasată, Agronova a avut un meci greu, dar misiunea gazdelor a devenit mai uşoară în condiţiile în care Stăicuţa Varga a deschis scorul în minutul 13.


Şi vizitatorii au avut câteva şanse de a egala, dar în partea secundă, Silic Ciuciu a făcut 2 - 0 şi a închis meciul, astfel că Agronova Dragu a obţinut 3 puncte importante, prin care a reuşit un salt de două locuri şi a ajuns pe poziţia a şasea în clasamentul Seriei Est din Liga a V-a.

 


Agronova Dragu - Unirea Cristolţ    2 - 0 (1 - 0)

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Au marcat: Stăicuţa Varga (‘13) şi Silic Ciuciu (‘61)


Agronova:
Totoşel Varga - Florin Miron (cpt.), Silic Ciuciu, Dumitru Ciuciu, Valentin Lingurar, Marius Cristea, Dorin Copaciu, Patriţiu Varga, Zorro Ciuciu, Stăicuţa Varga şi Ionuţ Copaciu. Rezerve: Adrian Lingurar, Attila Tivadar şi Daniel Barro. Delegat: Tiberiu Iancu 


Unirea: Leontin Sima - Ionuţ Neagotă, Dorin Fechete, Ionuţ Breban, Ionuţ Popovici, Florin Ilieş, Sergiu David (cpt.), Ioan Mureşan, Florin Cernucan, Koroszi Robert şi Robert Ciascai. Rezerve: Paul Micle - Alexandru Păşcuţă, Grigore Filieş, Florin Toma, Marius David şi Ciprian Toma. Delegat: Marius David


Au arbitrat: la centru: Demeter Lorand (Zalău), asistenţi: Adrian Souca (Zalău) şi Alexandra Berar (Agrij).

Observator: Dumitru Tămăşan (Agrij) 

Jucătorul meciului:
SILIC CIUCIU 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 952Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Xyz - 10.11.2016 - 11:58

Demeter Lorand

Nume:

Xyz - 10.11.2016 - 11:56

Arbitraj de toată mizeria ,îți vine sa nu mai joci fotbal cand vezi ca domnului Lorand Covaci ii este frica sa fluiere un penalti si nu este prima data sa mai întâmplat acest lucru la meciul cu Napradea de pe teren propriu fault clar la acela jucător nu ii da 11 metri bă mai mult ii da si Cartonaș roșu pe înjuri la fel si aici nu ne da 11 metri si la fel ne da roșu . Acest arbitru nu are ce caută la seniori trimiteți-l domnilor la juniori sau tușier nu are pic de caracter . Dacă acuma intra oricine in arbitraj fără un test scris cei care au de suferit suntem noi echipele ... Mai mult de atât arbitrul acesta de centru ar trebui sa ne dea el noua barem ca îl lăsam sa ne arbitreze ... O sa anunț conducerea ajf sa nu ne mai trimită noua acest arbitru care nu e însoare sa ia o decizie in teren si arbitrează tot cu frica


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter