Connect with us

DIVERSE

Nume grele ale fotbalului românesc au făcut show la Cehu Silvaniei. GALERIE FOTO şi VIDEO


Belodedici, Lupu, Ionel Ganea, Florentin Petre sau Mihail Majearu au încântat iubitorii "sportului rege" din Cehu Silvaniei, dar şi din zonă, într-un meci de gală


 

În ultimii ani, cu ajutorul deputatului Lucian Bode, iubitorii fotbalului din judeţul Sălaj au avut posibilitatea de a vedea cu ochii lor jucători care au scris file de istorie a "sportului rege" din ţară, dar şi din lume.

 

Astfel, Belodedici, Lupu, Ionel Ganea, Bumbescu, Ioan Ovidiu Sabău, Florentin Petre, Mihail Majearu sau Marian Savu au putut încânta spectatorii de la Stadionul Municipal din Zalău, Baza Sportivă "Unirea" din Hereclean, Stadionul "Măgura" din Şimleu SIlvaniei sau Stadionul "Rapid" din Jibou.

 

Miercuri seara, o parte dintre fostele glorii ale fotbalului românesc au fost oaspeţii Baze sportive "Angar" din Cehu Silvaniei. Picurii de ploaie şi frigul pătrunzător nu au putut opri iubitorii fotbalului din zonă pentru a vedea un meci de gală desfăşurată la lumina reflectoarelor.

 

Faţă în faţă s-au aflat o echipă alcătuită din localnici şi una alcătuită din invitaţi speciali, precum Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Ionel Ganea, Florentin Petre, Marian Savu sau Mihail Majearu.

Deşi echipa gazdă a fost alcătuită din veterani, aceştia s-au mişcat bine în teren şi au început excelent meciul împotriva legendelor. Astfel, echipa localnicilor a fost cea care a deschis scorul, ba chiar a reuşit să-şi dubleze avantajul. Totuşi, gloriile fotbalului românesc nu puteau să-şi “păteze” renumele şi au revenit la cârma jocului. Până la finalul meciului de gală, s-a văzut diferenţa de valoare, iar legendele s-au impus cu scorul de 9 la 6.

Pe parcursul partidei, Dănuţ Lupu a fost cel care a “vrăjit” audienţa prin “artificiile” tehnice de care dă dovadă de fiecare dată când păşeşte pe dreptunghiul verde. Şi Miodrag Belodedici a fost elegant în joc, precum în tinereţe, în timp ce Ionel Ganea a fost şi el în formă, marcând gol după gol.

Trebuie precizat că onoarea de a-i arbitra pe Belo, Lupu, Ganea sau Florentin Petre i-a revenit lui Horaţiu Bogar. Preşedintele clubului Silvania Cehu Silvaniei s-a simţit foarte mândru că legendele au îmbrăcat tricouri pe spatele cărora era inscripţionat numele “Silvania”.

La finalul partidei, fostele glorii au apreciat jocul localnicilor şi chiar au glumit puţin. Miodrag Belodedici a fost surprins de faptul că “durdulii” din Cehu au jucat atât de bine şi le-au creeat ceva probleme în startul partidei.

După fluierul final al jocului, spectatorii au pătruns în incinta terenului şi a urmat o sesiune de autografe şi o “şedinţă foto”. Cel mai asaltat a fost “Belo”, cel care a fost foarte amabil cu toată lumea şi deşi era foarte frig afară, a stat şi a împărţit semnături pentru toată lumea. La un moment dat, a venit un coleg să-i sară în ajutor, cu o haină pentru a se mai proteja de frig. De asemenea şi Florentin Petre a fost printre cei mai căutaţi.

După ce participanţii au încheiat activitatea pe teren, invitaţii speciali, componenţii echipelor, organizatorii şi presa au mers la AquAngar, acolo unde cei prezenţi au putut face schimb de păreri uni cu ceilalţi.
 

 

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. d.mircea

    10 November 2016 at 23:33

    domnul snider trebuia sa joace in rosu singurul de pe teren care a fost ovationat pe San Siro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE