Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

04.11.2016 - 11:15

Unirea Hereclean a surclasat Valcăul la lumina reflectoarelor!

Unirea Hereclean a surclasat Valcăul la lumina reflectoarelor!

Partida a avut loc la Baza Sportivă Viitorul de la Hereclean, iar în a doua repriză s-a jucat în nocturnă!


 

Dacă în prima parte a turului a mai “scârţâit”, acum Unirea Hereclean a devenit o nucă tare şi a ajuns la a cincea victorie consecutivă. După ce s-a impus pe terenul liderului, formaţia condusă de Florin Mândruţiu a făcut spectacol cu Luceafărul Valcău, tocmai la lumina reflectoarelor.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Partida s-a jucat la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean, acolo unde pe un teren excelent, jucătorii tehnici de la Unirea şi-au etalat cunoştinţele şi astfel au apărut fazele frumoase, dar şi golurile pe bandă rulantă în poarta adversă.


Chiar dacă oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, până la urmă a fost un simplu foc de paie, deoarece Unirea a revenit şi până la pauză a marcat de cinci ori. Dat fiind faptul că meciul a început la ora 16.00, în partea secundă a fost aprinsă şi nocturna, iar Unirea a continuat să facă spectacol şi a mai marcat de două ori obţinând  o nouă victorie clară.


Trebuie spus însă că Luceafărul s-a deplasat cu un lot restrâns la Hereclean, iar din finalul primei reprize oaspeţii au fost nevoiţi să joace în 10 oameni după eliminarea portarului Gabriel Ispas.  

 

 


Unirea Hereclean - Luceafărul Valcău 7 - 1 (5 - 1)!


Au marcat: Ionuţ Terec (‘13), Sergiu Pop (‘16, 44 şi 48), Codruţ Buciuman (‘25 şi 67) şi Ovidiu Marian (‘43), respectiv Alexandru Bode (‘10)

 

Unirea: Florin Sabău (cpt.) - Sergiu Pop, Codruţ Buciuman, Paul Creţiu, Ionuţ Terec, David Andreica, Cătălin Criste, Vlad Orţan, Alin Mureşan, Ovidiu Marian şi Ciprian Marian. Rezerve: Florin Mândruţiu, Ovidiu Şamşodan, Laurenţiu Ciocoi, Dan Mândruţiu, Răzvan Savin, Artur Ciontoş şi Ovidiu Sabou. Delegat: Ioan Mureşan


Luceafărul:
Gabriel Ispas - Ovidiu Pop, Ionel Sîrca, Silviu Ghile, George Moroşan, Paul Markus, Sebastian Mitroi, Alexandru Bode, Gabriel Roşan, Raul Ghile (cpt.) şi Cristian Gal. Rezerve: Anton Criste şi Dan Chiş. Delegat: Mircea Gui


Cartonaş roşu:
Gabriel Ispas (‘41)


Au arbitrat:
la centru: Flavius Seiche (Sînmihaiu Almaşului), asistenţi: Norbert Avram (Zalău) şi Ionuţ Păşcuţă (Tihău)


Observator AJF:
Emil Cozac (Zalău)


Jucătorul meciului:
IONUŢ TEREC


 

Amănunte despre toate meciurile din Liga a V-a, în ediţia tipărită a ziarului din 2 noiembrie

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 924Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Bani Online !! - 07.11.2016 - 07:44

Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter