Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

02.11.2016 - 21:41

Voinţa Derşida se ţine “scai” de liderul Serie VEST

Voinţa Derşida se ţine “scai” de liderul Serie VEST

Şi în deplasarea de la Sălăţig, derşidanii s-au impus fără probleme şi au rămas la doar două puncte în spatele celor de la Steaua CosniciuCu mari probleme financiare la început de sezon, Voinţa Derşida a reuşit totuşi să se organizeze şi să ia startul în campionat. Ba mai mult, gruparea condusă de Vasile Gorgan are şi rezultate notabile şi se înscrie în rândul formaţiilor cu pretenţii la câştigarea Seriei Vest, fiind la doar două puncte în spatele liderului Steaua Cosniciu.


O înfrângere în prima etapă la Valcău şi o remiză pe teren propriu cu Kemer Camăr au fost singurele rezultate nefaste, dar în rest, Voinţa a ajuns să contabilizeze opt victorii. Ultima a fost obţinută de o manieră categorică, în deplasare la Unirea Sălăţig, unde oaspeţii au controlat autoritar tot jocul şi au reuşit deschiderea scorului încă din primul sfert de oră, prin şutul sub bară a lui Silviu Gorgan. 


Ocaziile importante s-au petrecut  doar la poarta celor de la Sălăţig, iar golul doi a venit înainte de pauză, după ce Ştefan Avram a plasat o minge la colţul scurt. La 0 - 2, Unirea nu a mai avut ce pierde şi a început să pună în pericol poarta lui Ionuţ Mierlaş. Fără şanse însă, deoarece Răzvan Bologa a trimis un şut centrare în faţa porţii şi s-a făcut 0 - 3.


Festivalul de goluri din partea celor de la Derşida a continuat, iar Silviu Gorgan a reuşit “dubla” după ce a trecut elegant de mai mulţi apărători adverşi şi l-a învins fără probleme pe portar. La 0 - 4, Voinţa şi-a permis să se relaxeze, iar gazdele au marcat golul de onoare prin Mihai Zsigo, în prelungiri.          


   


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Ştefan Avram - jucător Voinţa Derşida: 


“Obiectivul nostru este primul loc” 


“Ne-am deplasat la Sălăţig, doar cu gândul la victorie. Ne-am mobilizat şi am fost concentraţi pe tot parcursul jocului, chiar dacă am avut şi un avantaj mare pe tabelă. A fost un meci reuşit, în care a fost fair-play, iar arbitrajul a fost bun. Este foarte importantă această victorie, fiindcă rămânem aproape de prima clasată. Fără discuţii, obiectivul nostru este să câştigăm primul loc şi cred că avem şanse, fiindcă avem o echipă bună, cu jucători uniţi. Sperăm să facem maxim de puncte din ultimele trei etape ale turului, iar în ultima etapă să câştigăm şi cu Steaua Cosniciu”. 


Unirea Sălăţig - Voinţa Derşida 1 - 4 (0 - 2) 

Au marcat:
Mihai Zsigo (‘90+1), respectiv Silviu Gorgan (‘13 şi 81), Ştefan Avram (‘44) şi Răzvan Bologa (‘62)

Unirea: Nicuşor Chiş - Traian Cucioan (cpt.), Cristian Lască, Cătălin Perneş, Mihai Zsigo, Daniel Magdaş, Nagy Csaba, Paul Brîndaş, Ionuţ Marchiş, Florin Temian şi Banyai Jani. Rezerve: Darius Marchiş, Alin Ravas, Cătălin Cuciovan şi Cătălin Andreicuţ.  Delegat: Nicuşor Chiş   

Voinţa: Ionuţ Mierlaş - Alexandru Bologa, Ştefan Avram, Marius Gorgan, Cristian Iancău, Raul Ţurcan (cpt.), Răzvan Bologa, Mihai Sabou, Marius Mînzat, Silviu Gorgan şi Alex Sabou. Rezerve: Ionuţ Porumb, Alex Gorgan, Ionuţ Borz, Claudiu Remeş, Răzvan Puşcaş şi Vasile Ardelean. Delegat: Vasile Gorgan

Au arbitrat: la centru: Raul Horvat (Zalău), asistenţi: Sergiu Corb şi Andrei Morar (ambii din Zalău). 

Observator AJF: Csapo Albert (Zalău) 

Jucătorul meciului: SILVIU GORGAN


 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1690Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Bani Online !! - 03.11.2016 - 07:49

Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter