Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

02.11.2016 - 11:39

Revenire istorică pentru Volei Club Zalău. REZULTATE şi CLASAMENT

Revenire istorică pentru Volei Club Zalău. REZULTATE şi CLASAMENT

Ovidiu Teuşan şi compania au făcut un miracol în meciul de la Dej. Deşi gazdele aveau 2 - 0 la seturi şi 24 - 19 în setul trei, sălăjenii au salvat 6 mingi de meci, au întors scorul şi au bifat prima victorie din acest sezon!Startul zălăuanilor în această stagiune a Seriei VEST din Divizia A2 a fost unul mai dificil, astfel că gruparea condusă de Gabriel Terheş a jucat în primele două etape cu fruntaşele CSM Câmpia Turzii şi CSS 2 Baia Mare. În aceste condiţii, Zalăul a rămas fără puncte după primele două runde, dar sâmbătă a venit momentul ca şi sălăjenii noştri să câştige şi primul meci, chiar în deplasare! 


Trebuie spus, însă, că nu victoria a surprins, deoarece adversara a avut în lot jucători foarte tineri. Senzaţia a venit de la modul în care Volei Club Zalău s-a impus. Astfel, CSS CNE LAPI Dej a avut 2 - 0 la seturi, iar în al treilea act avea 24 - 19, adică şase mingi de meci. 


Cine a spus că scorul de 2 – 0 la volei este unul periculos a... grăit bine, deoarece zicala s-a potrivit de minune  tocmai în meciul din oraşul de pe Someş. După unele schimbări tactice, sălăjenii au reuşit să revină miraculos, câştigând al treilea act. Mai apoi, ei au egalat la seturi şi chiar au reuşit să câştige şi setul decisiv! 


“Ne bucură această victorie, dar mai ales modul prin care a fost ea realizată. În setul trei am făcut câteva schimbări, iar Teuşan a devenit universal. Mutarea a fost una de bun augur. De fapt, a fost mutarea câştigătoare... Şi de data aceasta am resimţit absenţa lui Ionuţ Silaghi, dar şi lipsa lui Adrian Pantea, cel care şi-a revenit după o accidentare gravă şi care ne-ar fi putut ajuta. Rămâne ca în etapele viitoare să ne mobilizăm şi să câştigăm cât mai multe puncte”, ne-a declarat Gabi Terheş. 


Succesul de la Dej a adus două puncte în ograda sălăjenilor, prin care ocupă locul 4 înaintea etapei a IV-a, una în care Volei Club va sta. În aceste condiţii, următorul meci va fi cel cu “lanterna roşie” CSU Braşov, programat pe data de 12 noiembrie la Zalău.


 


CSS CNE LAPI Dej - Volei Club Zalău 2 - 3 (22, 15 -26, -19, -9)!!!


Volei Club Zalău:
Marius Ilieş - Ovidiu Teuşan (cpt.), Claudiu Iov, Andrei Păun, Mihai Bujor şi Ciprian Buta - libero. Au mai jucat: Adrian Gogota şi Gabriel Terheş


Rezultate din etapa a III-a, desfăşurată în week-end:

CSM Câmpia Turzii - Provolei Arad 3 - 0 (12, 21, 19)

CSS 2 Baia Mare - CSU Brașov 3 - 0 (13, 15, -21)

LAPI Dej - Volei Club Zalău 2 - 3 (22, 15 -26, -19, -9)!

CS “U” Universitatea Timișoara a stat


CLASAMENT:

 
1. CSS 2 Baia Mare            3    3  0    9 : 0    9

2. CSM Câmpia Turzii         3    3  0    9 : 1    9

3. CSU Vest Timişoara        2    2  0    6 : 0    6

4. Volei Club Zalău              3    1  2    4 : 6    2

5. CSS CNE LAPI Dej          2    0  2    2 : 6    1

6. CS ProVolei Arad             2    0  2    0 : 6    0

7. CSU Braşov                      3    0  3    0 : 9    0
Etapa a IV-a se dispută sâmbătă, după programul:

CSU Brasov - CSS CNE LAPI Dej

CS ProVolei Arad - CSS 2 Baia Mare

CSU “U”Vest Timisoara - CSM Câmpia Turzii

ACS Volei Club Zalău stă


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com. 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1664Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Bani Online !! - 03.11.2016 - 07:56

Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter