Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

30.10.2016 - 20:25

Volei Club Zalău „sparge gheaţa” în acest sezon, după o revenire extraordinară! REZULTATELE ETAPEI din Seria VEST

Volei Club Zalău „sparge gheaţa” în acest sezon, după o revenire extraordinară!  REZULTATELE ETAPEI din Seria VEST

Dacă în primele două etape a pierdut categoric, chiar şi pe teren propriu, gruparea condusă de Gabriel Terheş a acumulat primele punct, chiar în deplasare. În jocul de la Dej, gazdele au avut 2 – 0 la seturi, dar sălăjenii au revenit extraordinar şi au câştigatÎn Seria VEST din Divizia A2, Volei Club Zalău a avut un start mai anevoios, aceasta şi din cauza faptului că primele adversare au fost CSM Câmpia Turzii şi CSS 2 Baia Mare, două grupări puternice pentru acest nivel.

În aceste condiţii, formaţia condusă de Gabriel Terheş a rămas fără puncte după primele două runde. Sâmbătă dimineaţa, a venit momentul ca şi sălăjenii noştri să câştige şi primele puncte din actuala stagiune.

Interesant de spus că acest lucru s-a întâmplat chiar în deplasare, în faţa echipei CSS LAPI Dej. Trebuie spus că amfitrionii au dominat prima partde a jocului şi chiar au avut 2 – 0 la seturi.


Cine a spus că scorul de 2 – 0 la volei este unul periculos a... grăit bine, iar un exemplu bun a fost partida din oraşul de pe Someş, acolo unde a doua echipă a Zalăului a revenit puternic, a egalat la seturi, pentru ca apoi să câştige şi setul decisiv!


Mai multe în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 2 noiembrie.
Rezultatele etapei a III-a din Seria VEST:

CSM Câmpia Turzii – CS Provolei Arad 3 - 0 (12, 21, 19)

CSS 2 Baia Mare – CSU Brașov 3-0 (13, 15, -21)

LAPI Dej – Volei Club Zalau 2-3 (22, 15 -26, -19, -9)!


CSU Universitatea Timișoara a stat


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2258Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Bani Online !! - 31.10.2016 - 07:31

Salut. Sunt si eu un simplu muncitor in tara asta saraca , lucrez 8-10 ore pe zi , castig putin dar cinstit. Pe langa serviciu lucrez pe net 5-10 min zilnic , castig si acolo o suma frumusica (100$-150$) astfel o duc mai bine cu cele 2 sume impreuna.La inceput o sa castigi putin dar cu timpu daca te ti de treaba si citesti forumu in limba romana o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi.Este gratis si merita sa incerci NU ai nimik de pierdut decat 10 min pe zi pe internet acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z

Nume:

soso - 31.10.2016 - 07:13

Bă Sorine da deștept mai ești tu...

Nume:

unul dintre ei - 30.10.2016 - 21:57

Mă da bine cunoști situatia clubului

Nume:

Sorin - 30.10.2016 - 21:48

Sport de masa pt niste pensionari ! Au castigat cu o echipa de juniori doi ! Hai lasa ca macane . "lauda de sine" bani tocati pe excursii ,in wekend ! Nimic mai mult !


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter