Connect with us

JUNIORI

Start de sezon în campionatul “speranţelor”


Cu ocazia turneului organizat în week-end la Zalău, a debutat noul campionat de volei şi la categoria speranţe. Echipa CSS Zalău, pregătită de profesorul Horea Giurgiu, a reuşit două victorii şi ocupă acum locul secund în Grupa G


 

Singura echipă sălăjeană angrenată în competiţie la respectiva categorie de vârstă este echipa Clubului Sportiv Şcolar  Zalău, grupare antrenată de prof. Horea Giurgiu.

Repartizată în Grupa G, alături de CSS LAPI Dej, LPS Bistriţa şi LPS Bihorul Oradea, echipa zălăuană a început campionatul pe teren propriu, CSS Zalău fiind prima organizatoare a unui turneu din cele trei programate în prima parte a campionatului.
 

Turneul de la Zalău a fost deschis de duelul dintre CSS Zalău şi LPS Oradea, iar la finalul partidei elevii lui Horea Giurgiu s-au impus cu un categoric 3-0 (8, 14, 9). În cel de-al doilea joc, cel dintre CSS LAPI Dej şi LPS Bistriţa, s-au impus dejenii cu un categoric 3 – 0, pe seturi 25:3, 25:13, respectiv 25:6. Cu victorii în minim de seturi s-au încheiat şi jocurile de sâmbătă după-amiază.

 

LPS Oradea s-a impus cu 3 – 0 în faţa LPS-ului din Bistriţa, iar campionii en-titre, jucătorii echipei CSS LAPI Dej, s-au impus tot cu 3 – 0 (25:14, 25:17, 25:17) în faţa sălăjenilor de la CSS Zalău. Duminică dimineaţă au fost programate ultimele două partide. În primul joc al zilei, CSS LAPI Dej a bifat a treia victorie cu 3 – 0, de această dată în faţa bihorenilor de la CSS Oradea, iar echipa gazdă, CSS Zalău, a trecut tot cu 3-0 de LPS Bistriţa.
 

”Cred că am realizat maxim din ceea ce se putea obţine. Am pierdut un singur meci, cel cu echipa din Dej care este campioana ediţiei precedente. Este greu să emitem pretenţii în faţa echipei din Dej deoarece ei sunt la clasă cu program sportiv şi se întâlnesc zilnic în formulă completă, iar la noi este mai greu, mai ales că majoritatea jucătorilor sunt în clasa a VIII-a şi şcoala este pe primul loc. Consider că echipa este în creştere şi cred că în doi trei ani echipa va avea o cu totul altă prestaţie chiar şi în meciurile cu LAPI Dej”, a declarat prof. Horea Giurgiu pentru Sportul Sălăjean.

După turneul de la Zalău, echipa sălăjeană ocupă locul al doilea în grupă şi are toate şansele să îşi păstreze această poziţie şi la finalul primei părţi a campionatului şi să se califice în faza următoare. Următorul turneu este programat luna viitoare la Dej.            

 


Lotul echipei CSS Zalău:


Claudiu Pop, Sebastian Hidan, George Treşca, Vlad Vasian, Alexandru Ianchiş, Andrei Bărbânţă, Răzvan Beldean, Bogdan Bogdan, Darius Şandru, Cristian Pop (cpt.), Alin Druţă, Antoniu Ardelean, Kevin Juhos şi Darius Opriş. Antrenor: Horea Giurgiu


        

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI