Connect with us

VOLEI

Bogdan Tănase: “Până la urmă, acest punct câştigat la Zalău, este important pentru Steaua”


Chiar dacă în timpul jocului a fost nemulţumit de unele decizii ale arbitrilor, tehnicianul grupării din capitală a spus că CS Volei Municipal a câştigat pe merit, precizând că diferenţa s-a făcut în setul patru, când elevii săi nu s-au concentrat la maxim, în timp ce Adi Gontariu a revenit în prim-plan şi a dus vicecampioana la victorie


Liderul inedit al Diviziei A1 şi-a vândut scump pielea la poalele Meseşului. Chiar dacă a revenit pe prima scenă doar în această vară, gruparea “roş-albastră” a arătat potenţial şi printr-o organizare exemplară a fost aproape de o surpriză în meciul de vineri seara de la Zalău!

Cu un strălucitor Ciprian Matei la fileu, Steaua Bucureşti a avut 2 – 1 la seturi şi – ulterior –  a mai avut unele momente în care putea să îşi adjudece jocul. Până la urmă, cel care a făpcut diferenţa a fost internaţionalul Adrian Gontariu, cel care şi-a dus echipa la victorie.

“Până la urmă, acest punct câştigat la Zalău este important. Îmi pare rău de greşelile din setul IV, deoarece cu mai multă atenţie puteam câştiga. În momentele grele, s-a văzut experienţa jucătorilor de la Zalău, care s-au călit în campionate puternice. Totodată, s-a văzut revenirea lui Adi Gontariu din setul patru, care a dus CS Volei Municipal la victorie. Recunosc că adversara a fost mai lucidă pe final şi victoria vicecampioanei este meritată”, ne-a declarat Bogdan Tănase, antrenorul echipei Steaua Bucureşti.
 

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in VOLEI