Connect with us

VOLEI

Bogdan Tănase: “Până la urmă, acest punct câştigat la Zalău, este important pentru Steaua”


Chiar dacă în timpul jocului a fost nemulţumit de unele decizii ale arbitrilor, tehnicianul grupării din capitală a spus că CS Volei Municipal a câştigat pe merit, precizând că diferenţa s-a făcut în setul patru, când elevii săi nu s-au concentrat la maxim, în timp ce Adi Gontariu a revenit în prim-plan şi a dus vicecampioana la victorie


Liderul inedit al Diviziei A1 şi-a vândut scump pielea la poalele Meseşului. Chiar dacă a revenit pe prima scenă doar în această vară, gruparea “roş-albastră” a arătat potenţial şi printr-o organizare exemplară a fost aproape de o surpriză în meciul de vineri seara de la Zalău!

Cu un strălucitor Ciprian Matei la fileu, Steaua Bucureşti a avut 2 – 1 la seturi şi – ulterior –  a mai avut unele momente în care putea să îşi adjudece jocul. Până la urmă, cel care a făpcut diferenţa a fost internaţionalul Adrian Gontariu, cel care şi-a dus echipa la victorie.

“Până la urmă, acest punct câştigat la Zalău este important. Îmi pare rău de greşelile din setul IV, deoarece cu mai multă atenţie puteam câştiga. În momentele grele, s-a văzut experienţa jucătorilor de la Zalău, care s-au călit în campionate puternice. Totodată, s-a văzut revenirea lui Adi Gontariu din setul patru, care a dus CS Volei Municipal la victorie. Recunosc că adversara a fost mai lucidă pe final şi victoria vicecampioanei este meritată”, ne-a declarat Bogdan Tănase, antrenorul echipei Steaua Bucureşti.
 

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. Zalauan

  29 October 2016 at 0:36

  S_o scos si grasu asta .Mare antrenor,mare caracter .Mare echpa ,Mare prefacut .

 2. Solo

  29 October 2016 at 10:00

  Mari tampiti si nesimțiți (o parte din) ardelenii ăștia

 3. suporter adevarat

  29 October 2016 at 11:21

  da alta poza nu ati avut? Doar cea in tricou de “U”

 4. suporter

  29 October 2016 at 14:26

  De cand a retrogradat cu “U”.Dar acum s-a scolit in Germania , adica aduci jucatori tipla si esti antrenor .Ca si mentorul lui cand a fosst la lotul Romaniei , ne-a calificat nu.

 5. stelist

  30 October 2016 at 13:36

  Ce valoare are umfletelul? La cluj a fost fassss, iar in Germania tot asa, iar cand moculescu s-a lasat, el a zburat!! La Steaua dupa ce a maturat pe cei care au muncit la promovare(cei ramasi au fost cei mai slabi) au venit jucatori care stiu sa joace si fara antrenori(Rosu e o paparuda), nu intra aici falitii antrenorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI