Caută articole

Filtrează articole




ALTE SPORTURI

PESCUIT

28.10.2016 - 14:16

Întrecere pescărească pe Vîrşolţ. GALERIE FOTO

Întrecere pescărească pe Vîrşolţ. GALERIE FOTO

Fraţii Farkas au obţinut cele mai bune rezultate din rândul pescarilor care au reprezentat judeţul Sălaj la Cupa „Meseş” 2016




Anual, toţi iubitorii sportului cu undiţe au ocazia de a se întrece în Cupa „Meseş”, ajunsă la a doua ediţie, iar pescari din tot Ardealul şi-au făcut apariţia. Un număr total de 48 de concurenţi, atât băieţi cât şi fete, din judeţele Bihor, Cluj, Satu Mare, Mureş, Maramureş şi Sălaj. Totuşi, concursul era deschis pentru toţi doritorii, dar în această parte a ţării se regăsesc cei mai buni pescari staţionari.


Adrian Farkas, Lavinia Cupa Farkas, Veronica Ispas, Miruna Chendea, Gabi Dobocan şi Sorin Ilieş au fost reprezentanţii judeţului nostru. Să spunem că acest concurs s-a desfăşurat într-o singură manşă, care a durat nu mai puţin de cinci ore. La festivitatea de premiere, fetele au primit şi premii speciale, constând în cupe, tricouri personalizate cu „Cupa Meseş”, dar şi cupe mai mici pentru copiii legitimaţi la Clubul Sportiv Meseş.


Dintre concurenţii sălăjeni, fraţii Farkas au avut cele mai bune rezultate. Astfel, Lavinia a obţinut cea mai bună clasare în rândul concurentelor feminine după ce a terminat pe primul loc în rândul, cu o cantitate de 9 kg de peşte, însă la general a fost abia pe 19. Adrian Farkas a fost foarte aproape de podium, însă în final, cel mai bun pescar sălăjean şi-a respectat statutul şi a obţinut cea mai bună clasare din partea judeţului nostru. Adi a terminat întrecerea pe locul patru.


Să spunem că această competiţie a fost câştigată de Szilagyi Zsolt (Bihor), urmat de Cristian Maliţa (Bihor) şi Constantin Oţel (Maramureş). După festivitatea de premiere, toată lumea s-a strâns în jurul mesei şi s-au bucurat de acest concurs, ultimul din acest sezon competiţional. 


Sursa foto: Carmen Chende

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1427Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Bani Online !! - 28.10.2016 - 14:39

Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter