Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău şi ACS Silvania Sport Şimleu, fără victorie la juniori 1


Ediţia 2016/2017 din Campionatul Naţional de volei a programat până acum trei etape,  dar niciuna din cele două reprezentante ale judeţului Sălaj angrenate în competiţia naţională  – CSS Zalău şi ACS ”Silvania Sport” Şimleu – nu au reuşit să bifeze deocamdată primul succes în campionat


Sâmbătă, la orele amiezii, CSS Zalău a primit vizita echipei CSS Viitorul Cluj-Napoca, o formaţie solidă, cu jucători extrem de talentaţi. Startul partidei a fost unul destul de timorat pentru elevii lui Dorian Faur care au cedat setul inaugural cu 25:20. În actul secund, zălăuanii au echilibrat jocul şi chiar puteau să câştige setul dar serviciile greşite şi anumite greşeli la preluare au făcut ca balanţa să încline tot de partea clujenilor, 25:22.

Încurajaţi de pe margine de familie şi prieteni, zălăuanii au reuşit să îşi treacă în cont cel de-al treilea parţial cu scorul de 25:22, dar din păcate nu au reuşit să-şi păstreze concentrarea şi în setul al IV-lea pe care l-au cedat în final cu 25:20 şi rămân fără punct câştigat pe teren în clasament.

“A fost un meci bun şi cu puţin mai multă atenţie în setul al II-lea poate că am fi putut să ne apropiem victoria. Din păcate nu a fost să fie şi rămânem fără victorie după trei etape. Avem totuşi trei puncte. Din acest an, regulamentul prevede bonificaţie de un punct la fiecare meci pentru echipele care au cel puţin doi jucători de talie în teren pe toată durata partidei. Noi îi avem pe Şomoi, Şamşudan, Bălean şi Lazăr, iar pe parcursul celor trei etape disputate cel puţin trei din ei au fost permanent pe teren, deci, teoretic, până acum avem trei puncte acumulate”, ne-a declarat profesorul Dorian Faur. 

Misiune imposibilă pentru şimleuanii de la ACS Silvania 

Cea de-a doua reprezentantă a Sălajului în campionatul de juniori 1, echipa ACS ”Silvania Sport” Şimleu, a avut la finalul săptămânii trecute o misiune imposibilă în deplasarea din judeţul Maramureş. Elevii lui Ovidiu Teuşan au întâlnit în judeţul vecin viitoarea campioană a României, echipa CSS 2 Baia Mare. Cu o echipă formată din jucători aduşi din întreaga ţară, ”maramureşenii” nu au întâmpinat dificultăţi în drumul spre victorie şi s-au impus în minim de seturi în faţa grupării de sub Măgură.

În ciuda eşecului suferit, Ovidiu Teuşan a văzut partea bună din ceea ce s-a întâmplat în partida cu băimărenii şi speră ca până la jocul de săptămâna viitoare când v-a întâlni pe teren propriu LPS Oradea să corecteze erorile făcute pe teren şi să bifeze primul succes din actualul sezon.

”Nu am avut pretenţii la acest joc. Am urmărit forma jucătorilor pentru că ne aşteaptă meciul cu Oradea de pe teren propriu unde putem obţine prima victorie din actualul sezon. Este greu să emiţi pretenţii în faţa unor echipe precum cele din Dej şi Baia Mare care cumpără cei mai buni jucători din ţară, dar asta este… noi trebuie să muncim şi să ne facem treaba cum ştim noi mai bine!”, a afirmat Ovidiu Teuşan.

După disputarea primelor trei etape de campionat cele două echipe sălăjene nu au simţit gustul dulce al victoriei, dar au acumulat puncte datorită jucătorilor de talie. Cu o etapă înainte de finalul turului, CSS Zalău ocupă locul 5 în clasamentul Seriei D, iar ACS ”Silvania Sport” Şimleu locul 6.    

 


CSS Zalău – CSS Viitorul Cluj 1-3 (-20, -22, 22, -20) 


CSS Zalău:
Paul Şomoi, Eduard Hădade, Paul Stoica, Răzvan Oiegar (cpt.), Flaviu Bălean, Tudor Lazăr, Andrei Şamşudan, Alexandru Bretan, Darius Mândruţ, Solyom Norbert, Răzvan Lucaci şi Sebastian Matiş – libero. Antrenor: Dorian Faur 

CSS nr.2 Baia Mare – ACS ”Silvania Sport” Şimleu 3-0 


ACS Silvania:
Ovidiu Man, Mircea Săplăcan – Vlad Rusu, Raul Remeş, Sebastian Cordon, Erik Takacs, Dan Silvăşan-Paşca, Cristian Julei, Raul Cherecheş şi  Sebastian Gordan – libero. Antrenor: Ovidiu Teuşan


 

loading...
Loading...
10 Comments

10 Comments

 1. arbitru

  28 October 2016 at 12:42

  Faur si Teusan nu au vocatie ,vor termina in serie pe 5,respectiv 6.Daca Dejul nu ii dadea 2 sportivi lui Ovi , Simleul anul asta nu putea participa in campionat , sunt curios ce v-a face cand nu o sa mai mearga cei doi “cumparati “din tara .Iar voi care puneti pe tapet ,interesativa la ce varsta sunt adusi copii si cum se munceste cu ei , pentru a deveni seniori ,ii asa de greu sa vedeti ca cei din judetul vostru ,la volei juvenil nu au mai avut rezultate de pe vremea profesorului Silaghi ,iar la echipa mare nu aveti nici un sportiv de valoare din Salaj.

 2. contribuabil simleuan

  28 October 2016 at 12:42

  Acs Silvania Simleu, a adus doi jucatori din Dej, probabil,necumparati,dar cu un buget asa de mare si cantonamente peste cantonamente, cu antrenamente peste antrenamente…practic nu isi justifica investitia,o pierdere de vreme si de bani…

 3. provolei

  28 October 2016 at 12:57

  domnule arbitru, vezi ca echipa de seniori are trei sportivi sălăjeni în lot,va rog sa va informaÈ›i mai bine…..

 4. Bani Online !!

  28 October 2016 at 14:26

  Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z

 5. fotbalist

  28 October 2016 at 15:19

  Da, cu bugetul alocat de Primaria din Simleu pentru ca sa aiba antrenorul de volei salar, cantonamente,mese festive dupa meciuri etc, se putea sustine o echipa de fotbal in liga a treia,unde aveam spectatori si fotbalisti locali, nu adunaturi din Dej.

 6. volei

  28 October 2016 at 18:27

  Varză cu dero!!! Și faur È™i teuÈ™an!!! Doi rataÈ›i…

 7. arbitru

  28 October 2016 at 21:11

  Care is aia 3 din Zalau ,provolei?Ma faci sa rad :)),eu vb de volebalisti , nu prieteni cu acestia .

 8. arbitru

  29 October 2016 at 0:44

  Scuze ,de Adi nu se pune vorba ,dar vedeti cine l-a descoperit si initiat in volei .Dar cu parere de rau ,ceilalti doi (nu le dau numele ,pt ca sunt nevinovati),la U Cluj cu ei ,acolo sunt cei mai multi din Salaj.

 9. super

  29 October 2016 at 12:14

  deci avem 3 echipe de volei care au adunat 0 puncte in campionate de 2 lei

 10. fotbalist

  29 October 2016 at 15:38

  Nu sunt campionate de 2 lei,sunt de zeci de mii de lei,primiti, care se duc pe apa sambetei,la Simleu,in schimb,jocul este de 2 lei, dar nu-i stres ptr patron-antrenor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI