Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

28.10.2016 - 10:25

Volei Club Zalău în faţa primelor puncte

Volei Club Zalău în faţa primelor puncte

 


După eşecurile suferite în primele două runde, gruparea condusă de Gabriel Terheş va avea parte de un adversar mai facil, astfel, sunt şanse mari ca formaţia zălăuană să revină cu punct sau puncte de la DejDivizia A2 Vest a ajuns deja la a treia etapă. Formaţia care reprezintă Zalăul în această competiţie este Volei Club Zalău. Echipa condusă de Gabriel Terheş a avut parte de două meciuri grele în primele două etape. În runda inaugurală a noului sezon, zălăuani au fost nevoiţi să se deplaseze la Câmpia Turzii pentru duelul cu CSM.


În acea partidă gruparea de la poalele Meseşului a obţinut un singur set. Era şi greu, având în vedere că gruparea din judeţul Cluj s-a clasat pe locul secund în stagiunea precedentă, iar Volei Club Zalău propune un lot mult schimbat faţă de anul trecut.


A urmat confruntarea cu CSS 2 Baia Mare, meci în care Ovidiu Teuşan şi compania au fost fără reacţie şi au pierdut în trei seturi.


Totuşi, pentru gruparea condusă de Gabriel Terheş urmează sâmbătă un meci în care va întâlni tot o formaţie fără niciun punct. CSS CNE Lapi Dej a pierdut tot la CSS 2 Baia Mare în prima etapă, iar în runda precedentă a stat. În aceste condiţii, meciul de sâmbătă se anunţă a fi echilibrat, iar zălăuanii ar putea câştiga primele puncte din acest sezon.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 486Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Bani Online !! - 28.10.2016 - 14:33

Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter