Connect with us

ALTE SPORTURI

Competiţie de rugby-tag la Cehu Silvaniei, sub lupa Federaţiei Române de Rugby


Evenimentul va avea loc la final de săptămână, iar la start sunt aşteptate echipe din patru judeţe!


 

Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord din cadrul Federaţiei Române de Rugby împreună cu Sergiu Moldovan – profesor de educaţie fizică şi sport la Şcoala Gimnazială “Andrei Mureşanu” din Cehu-Silvaniei, organizează o competiţie de rugby-tag dotată cu Cupa “Văii Sălajului”.

Evenimentul se va desfăşura în ziua de 28 octombrie 2016,  începând cu ora 12.00 pe terenul de fotbal şi/sau sintetic din localitate, iar dacă vremea va fi nefavorabilă, competiţia se va desfăşura în sala de sport a Şcolii Gimnaziale din Cehu Silvaniei.

Au primit invitaţii de participare echipele reprezentative ale instituţiile şcolare înscrise în competitia Olimpiada Gimnaziilor din judeţele Cluj, Maramureş, Bihor şi Sălaj.

Să spunem că acţiunea va fi precedată de un curs de iniţiere în arbitraj rugby-tag, începând cu orele 11.00 la baza sportivă unde urmează să se desfăşoare competiţia.

Regulamentul de desfăşurare este cel din compeţiile oficiale, respectiv echipa din  5 jucători,  din care obligatoriu minim o fată, pe tot parcursul meciului.


“Ne bucurăm cu toţii – atât FRR, cât şi şcolile care au confirmat prezenţa – de o nouă acţiune de promovare, de întrecere, de bună dispoziţie şi – de ce nu – de depistare a tinerilor talentaţi în rugby-tag pentru a face pasul spre rugby-ul de performanţă. Este o acţiune mult asteptată, deoarece competiţiile oficiale şcolare sunt puţine numeric dacă ne referim la ONSS sau Olimpiada Gimnaziilor, unde dupa un început promiţător, multe şcoli sălăjene au lăsat materialele primite şi mingile de rugby prin ceva dulapuri sau rafturi. Au rămas pe baricade aceeaşi inimoşi profesori din Buciumi, Agrij, Treznea, Dragu şi Cehu Silvaniei şi ne pare rău că nu se regăşeste nimeni din Zalău sau Şimleu!!! Oricum, va fi o competiţie atractivă, cu premii diverse, o bună oportunitate de a creşte în valoare, atât tehnic cât şi tactic, de a vedea lucruri şi locuri noi, referindu-mă aici la oaspeţii din alte judeţe. Nu ne rămâne decât să invităm toţi iubitorii acestui sport alături de noi la o zi plină de energie şi bună dispoziţie”,
ne-a declarat Gheorghe Sabău, director DRD Transilvania-Nord.           

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Bani Online !!

    28 October 2016 at 14:44

    Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI