Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

26.10.2016 - 20:53

Lovitură dublă pentru liderul Steaua Cosniciu: şi fără puncte, dar şi cu terenul suspendat! GALERIE FOTO

Lovitură dublă pentru liderul Steaua Cosniciu: şi fără puncte, dar şi cu terenul suspendat! GALERIE FOTO

Seria de opt victorii consecutive a fost oprită de Unirea Hereclean, cea care a câştigat pe terenul din comuna Ip. Aceasta nu a fost singura lovitură pentru “steaua” din Sălaj, deoarece Comisia de Disciplină a suspendat terenul de la Cosniciu, din cauza unor evenimente desfăşurate la finalul jocului


 

În acest sezon, în Seria Vest a celui de-al cincilea eşalon, liderul la zi al clasamentului era neînvins în primele opt etape. Astfel, Steaua Cosniciu era aşezată confortabil în fotoliul de lider al clasamentului.


În etapa din weekend, formaţia lui Radu Chiorean întâlnea un adversar puternic şi în acelaşi timp, formaţia care completa podiumul. În aceste condiţii meciul a debutat echilibrat, însă după 12 minute de joc, Sergiu Pop a reuşit să deschidă scorul.
 

Pentru atacantul Unirii Hereclean, toate par să meargă bine. După ce în urmă cu puţin timp, “Zidane” şi-a cerut iubita în căsătorie, chiar pe terenul de fotbal, jucătorul marchează gol după gol.
 

Totuşi, avantajul echipei oaspete a durat doar câteva minute, deoarece Alin Haraga a izbutit egalarea. Ambiţiile echipei conduse de Florin Mândruţiu erau mari, iar Florin Sabou şi compania au atacat în forţă, pentru a putea reintra în avantaj.

 

Acest lucru s-a şi întâmplat în minutul 31, când Nagy Tamas a respins şutul puternic venit din partea lui Sergiu Pop, iar Ionuţ Terec a îndeplinit o simplă formalitate şi şi-a adus din nou echipa la cârma partidei.
 

În partea secundă, fotbalul a lăsat de dorit, iar ambele echipe au prestat un joc mai dur. Cum golurile au lipsit, Unirea Hereclean s-a întors acasă cu toate punctele şi s-a apropiat la doar patru puncte de liderul, în continuare, Steaua Cosniciu.

 

Prestaţia arbitrului Ioan Păuşan a fost acuzată de gazde, iar spiritele s-au încins puţin după ultimul fluier al “centralulu” originar din Crişeni. Ulterior, acesta a făcut şi un raport suplimentar, la fel ca şi observatorul Romeo Predeanu, iar pe baza acestora Comisia de Disciplină din cadrul AJF Sălaj a suspendat terenul de la Consiciu, pentru următorul meci.

 

 Decizia i-a intrigat pe cei de la Steaua Cosniciu, iar liderul din vestiar - Sorin Dregan - a pus punctul pe “i”. “Meciul cu Unirea a fost unul greul şi nici nu ne aşteptam să fie altfel, având în vedere că jucam cu o echipă bună, adică cea de pe locul 3. Din păcate, am pierdut meciul cu “ajutorul” arbitrilor. Apoi, am fost foarte surprins când am aflat că o să avem terenul suspendat, deoarece la noi nu au (mai) fost incidente. Cei drept, a fost şi prima vizită a domnului Păuşan pe terenul de la Cosniciu. Chiar şi aşa, consider că în orice domeniu acuzatul ar trebui să aibă dreptul de a se apară sau măcar să poată să-şi expună punctul de vedere. Totuşi, în acest caz s-a luat în considerare doar raportul întocmit de către arbitri şi observator. În încheiere, aş avea şi eu o rugăminte la comisia care face delegările arbitrilor. Dacă se poate să nu îl mai trimiteţi pe domnul Păuşan la jocurile echipei noastre, se pare că nu îi face bine nici dânsului şi nici nouă”, ne-a declarat jucătorul în vârstă de 34 de ani.


 Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 octombrie.

 


Steaua Cosniciu - Unirea Hereclean 1 - 2 (1 - 2)


Au marcat: Alin Haraga (‘21), respectiv Sergiu “Zidane”  Pop (‘12) şi Ionuţ Terec (‘31)


Steaua:
Nagy Tamas - Iulian Balog, Florin Chiş, Alexandru Stan, Sorin Dregan, Ioan Ardelean (cpt.), Cătălin Pop, Radu Chiorean, Adrian Tarce, Alin Haraga şi Sorin Lupău. Rezerve: Gabriel Coman, Mădălin Vasoc, Paul Coman, Cosmin Bădăcean, Marius Orosz şi Ioan Verşan. Delegat: Radu Chiorean


Unirea:
Florin Sabou (cpt.) - Vlad Orţan, Ovidiu Marian, Alin Mureşan, Ovidiu Sabou, Ionuţ Terec, Paul Creţiu, Sergiu Pop, David Andreica, Cătălin Criste şi Codruţ Buciuman. Rezerve: Ciprian Marian, Ovidiu Şamşodan, Răzvan Savin, Dan Mândruţiu, Laurenţiu Ciocoi, Mihai Pop şi Florin Mândruţiu. Delegat: Florin Mândruţiu 


Au arbitrat:
la centru: Ioan Păuşan (Crişeni), asistenţi: Raul Horvat şi Norbert Avram (ambii din Zalău)


Observator AJF:
Romică Predeanu (Zalău)


Jucătorul meciului: Sergiu “Zidane” Pop


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Sursa foto: Ioana DREGAN

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1808Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

eu - 26.10.2016 - 23:46

se pare ca acest arbitru nu e nici de nivelul ligii a 5......nu e de mirare ca face meciurile praf si in liga 4


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter