Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

26.10.2016 - 14:02

Daniel Bonţea ţine în viaţă Barcăul din Tusa

Daniel Bonţea ţine în viaţă Barcăul din Tusa

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani, venit în acest sezon de la Gloria Ban, a avut o prestaţie foarte bună în tricoul grupării din comuna Sîg, devenind cel mai bun marcator al formaţiei, dar şi golgheterul Seriei Vest, cu 10 goluri! În jocul cu Kemer Camăr, jucătorul care ani la rând a fost portar a reuşit o "triplă" prin care echipa sa a fost foarte aproape de o victorieDacă în sezonul trecut, Barcău Tusa a fost una dintre formaţiile cu pretenţii la supremaţia seriei Vest din Liga a V-a, în actuala stagiune formaţia condusă de Florin Opre se află printre codaşe. Şi în meciul cu Kemer Camăr, Sergiu Breje şi compania au început modest, iar cu cinci minute înainte de pauză se vedea condusă de echipa vizitatoare la două goluri diferenţă, datorită dublei reuşite de Dănuţ Dragoş.


Totuşi, până la intrarea la cabine, Daniel Bonţea a redus din diferenţă. În partea secundă, acelaşi Daniel Bonţea şi-a continuat recitalul şi mai a punctat de două ori, completând astfel o revenire de senzaţie pentru Barcău Tusa.


În cele din urmă, formaţia gazdă nu s-a putut bucura pe deplin de această revenire, deoarece cu doar 5 minute rămase până la final, Szekrenyes Bence a egalat, iar Camăr a câştigat un punct mare la Tusa.


“Am pierdut victoria pe mana noastră. Ratăm foarte mult şi acest lucru ne costă. Ştiam că suntem capabili să revenim de la 0 – 2, însă din păcate am pierdut două puncte. Pentru mine, sezonul se va încheia duminica viitoare, deoarece voi pleca la muncă în Anglia şi nu ştiu când voi reveni”, a declarat Daniel Bonţea, cel care ani buni a fost goalkeeper-ul formaţiei Gloria Ban.

 
  Mai multe detalii în ziarul Sportul Sălăjean din 26 octombrie


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Barcău Tusa - Kemer Camăr           3 - 3 (1 - 2)

Au marcat: Daniel Bonţea (42, 49 şi 72), respectiv Dănuţ Dragoş (20 şi 40) şi Szekrenyes Bence (‘85)

Barcău Tusa: Sergiu Breje - Claudiu Ursu, Daniel Bonţe, Sorin Gîrz, Mirel Gaidoş, Vlad But, Vasile Jurcă, Florin Petrişor, Cristian Coste, Cosmin Oprea şi Florin Oprea. Rezerve: Adrian Boca, Vlad Paşcalău, Mihai Breje şi Florin Ţîrlea. Delegat: Florin Opre

Kemer: Cătălin Manole - Gabriel Megu, George Scurt, Romeo Horvat, Szekrenyes Bence, Dănuţ Dragoş (cpt.), Alexandru Luca, Gabriel Puşcaş, Ionuţ Gozman-Pop, Emil Oltean şi Szilagyi Tamas. Rezerve: Pato Szablocs, Gall Istvan, Balyoki Laszlo, Codruţ Puşcaş şi Claudiu Rus. Delegat: Szabo Levente

Au arbitrat
: la centru: Gabriel Bârjac (Zalău), asistenţi: Cătălin Morar şi Andrei Morar (ambii din Zalău).

Observator AJF:
Both Ştefan (Crasna)

Jucătorul meciului: DANIEL BONŢEA


Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1109Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Fd - 27.10.2016 - 02:59

Pai cum.. A murit?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter