Connect with us

ATLETISM

Atleţii sălăjeni s-au remarcat la “Cupa Eliberării”


Cea mai bună clasare a obţinut-o Sarkany Rachel de la Licelul cu Program Sportiv ”Avram Iancu” Zalău


 

Oraşul Carei a găzduit vinerea trecută o nouă ediţie a tradiţionalei competiţii atletice – Cupa Eliberării. La startul întrecerilor s-au aliniat sportivi din zona Transilvaniei care s-au întrecut în probe de alergări şi aruncări. Din Sălaj au participat copii şi juniori de la cele trei unităţi sportive din Zalău: CSM, CSS şi LPS “Avram Iancu”.

Singurul loc 1 obţinut de un sportiv sălăjean  a fost reuşit de Sarkany Rachel (foto) de la LPS ”Avram Iancu”,  care s-a impus în cursa de 100m plat a juniorilor 1 şi 2. Naomi Mureşan şi Antoneta Antelini, ambele de la LPS ”Avram Iancu” s-au clasat pe locul 2 în cursele de 800m ale juniorilor 1 şi 2, respectiv copii 1, iar Vlad Băican, de la aceeaşi grupare, s-a clasat pe locul 2 în cursa de 800m a juniorilor 1 şi 2.

Patru clasări pe podium au avut şi reprezentanţii Clubului Sportiv Şcolar Zalău. Iulia Oneş a terminat pe locul 2 cursa de 800m a junioarelor 3, iar fratele ei mai mare – Andrei Oneş, s-a clasat tot pe locul 2 în cursa de 800m a juniorilor 1 şi 2. Fucsko Florin (CSS Zalău) s-a clasat pe locul 3 în cursa de 100m plat a juniorilor 1 şi 2, iar Radu Romocean, tot de la CSS Zalău s-a clasat pe locul 3 în cursa de 600m a categoriei de vârstă copii.

Singura clasare pe podium a unui atlet de la CSM Zalău a aparţinut lui Vlad Mercea clasat pe locul 2 în cursa de 600m a categoriei de vârstă copii. Următoarea competiţie atletică naţională din calendarul Federaţiei Române de Atletism este programată duminică, în capitală, cu prilejul Crosului Loteriei Române, iar două săptămâni mai târziu, la Braşov, este programat Crosul “14 noiembrie”.   

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ATLETISM