Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

20.10.2016 - 15:14

Someşul Someş Odorhei a dat lovitura la Almaşu, în prelungiri

Someşul Someş Odorhei a dat lovitura la Almaşu, în prelungiri

Gruparea antrenată de Ghiocel Brînduşe a fost condusă  din primele minute, dar a avut puterea să revină, iar în  ultimele secvenţe, Szekely Ferencz a adus o victorie nesperată După schimbările avute la nivel de lot, dar şi la nivel de conducere, Someşul Someş Odorhei a devenit o echipă puternică din Seria Est, cu pretenţii la primele locuri. S-a văzut acest lucru în urma rezultatelor obţinute, astfel că formaţia antrenată de Ghiocel Brînduşe a ajuns în zona primelor locuri.


Etapa trecută, Someşul nu a putut face faţă celor de la Olimpia Rus, astfel că a suferit o înfrângere pe teren propriu, însă şi-a recuperat punctele pierdute în deplasarea de la Almaşu. Oaspeţii au început mai slab jocul, iar Cetatea a deschis scorul în primele minute, prin Denis Rostaş. Vizitatorii au început să echilibreze meciul, iar finalurile de repriză au fost momentele cheie pentru formaţia de pe Someş. Astfel, înainte de pauză, Ciprian Stoica a egalat, ca în repriza secundă, în minutele de prelungire, Szekely Ferencz să aducă o victorie  nesperată.  Situaţia la vârf a rămas neschimbată, iar liderul AS Tihău s-a impus din nou la scor.


De data aceasta în partida cu Recolta Agrij, pe care gruparea condusă de Florin Mitrea a controlat-o în totalitate, marcând de şapte ori în poarta adversă. Nici Olimpia Rus nu a avut emoţii pe teren propriu în partida cu vecinii de la  Someşul Gâlgău. Diferenţa de valoare a fost evidentă, iar gazdele au luat un avantaj consistent încă de la pauză.


În a doua repriză, Adalbert Pintea a reuşit o “dublă” în doar  8 minute, iar soarta învingătoarei era decisă, chiar dacă oaspeţii au redus din diferenţă prin Cornel Miclea.  După două remize, Viitorul Băbeni s-a descătuşat în faţa unei formaţii cu pretenţii la primele locuri.


Într-un derby al etapei cu AS Creaca Jac, formaţia condusă de Marius Teglaş nu a avut nicio emoţie şi a revenit în cărţi  pentru podium, după o victorie obţinută la o diferenţă de cinci goluri. Scorul etapei l-a reuşit Agronova Dragu, care s-a distrat pe terenul “lanternei roşii”, în poarta căreia a marcat de 11 ori. Tot la scor a câştigat şi Rapid Zimbor, în deplasare la Someşul Letca.


Succesul a devenit şi mai important pentru gruparea condusă de Marius  Cozma, care a urcat pe podium. Năprădeana Năpradea traversează o perioadă bună şi este neînvinsă de patru etape.  Ultimul rezultat pozitiv a fost obţinut la Cristolţ, acolo unde Marius Danciu a fost omul de 3 puncte şi a marcat unicul gol în debutul reprizei secunde.


Rezultatele şi marcatorii, în ziarul "Sportul Sălăjean" din 19 octombrie

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 685Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter