Connect with us

ALTE SPORTURI

Ioan Laslo şi Ioan Santavan, pe podium la Cupa României la masters


La competiţia organizată în Sâncraiu de Mureş şi la care au participat sportivi din toate colţurile ţării, culturiştii de la Gold GYM Şimleu au realizat o performanţă deosebită


Culturismul este o ramură sportivă care nu este prea bine cunoscută. Într-o ţară în care fotbalul domină, acest sport nu prea este mediatizat. Totuşi, nu trebuie să mergem departe, deoarece, chiar în judeţul nostru avem practicanţi ai bodybuilding-ului.

Recent, în weekendul trecut, la Casa de Cultură din Sâncraiu de Mureş, a avut loc desfăşurarea competiţiei “Cupa României la Culturism şi Fitness 2016 – Cupa Titanic”. La această întrecere, sportivii au participat la diferite categorii. Astfel, în concurs au fost probe la Culturism, Body Building Classic, Body Fitness, Bikini Fitness, Women Physique, Man Physique-Junirori, Junioare, Seniori, Senioare şi Masters.

Prin urmare, în acest concurs au fost înscrişi un număr de 96 de sportivi. Şi CS Gold GYM Şimleu Silvaniei a fost reprezentat, chiar de preşedintele Ioan Laslo, care a reuşit să se poziţioneze pe primul loc la categoria Masters, în timp ce tot la această categorie şi tot de la “Gold Gym” Şimleu pe locul al doilea a venit Ioan Santavan.

Şi la Body Building Classic-Juniori, în Openul categoriei, Răzvan Belei, care este tot de la clubul şimleuan a reuşit o performanţă mare şi s-a clasat pe locul al patrulea
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI