Connect with us

HANDBAL

Victorie pentru juniorele III de la CSS Zalău. REZULTATE COMPLETE şi CLASAMENT


Într-un meci ce a contat pentru etapa a V-a a campionatului, fetele antrenate de Dan Pavel au izbutit cel de-al doilea succes al actualei stagiuni, după ce în etapa trecută a stat


Micile handbaliste au beneficiat etapa trecută de o minivacanţă şi au stat. Totuşi, după eşecul de la Baia Mare, a fost binevenită această scurtă pauză.

Odată revenite în “focul” luptei din campionat, cu ocazia disputării jocului împotriva echipei ACS Alpha Oradea. Elevele lui Dan Pavel aveau de înfruntat “lanterna roşie” a campionatului, însă jocul micuţelor handbalist a cam “scârţâit”. Astfel, meciul a fost mai echilibrat decât anticipa toată lumea, iar Alpha Oradea s-a ţinut scai de CSS Zalău.

Totuşi, clubul din judeţul Bihor beneficiază de un lot foarte numeros şi acest lucru a contat. Zălăuancele parcă nu au fost destul de concentrate la finalizare şi chiar au ratat şi trei lovituri de la 7m.  Cu toate acestea, CSS Zalău avea un avantaj de două goluri în momentul terminării primei reprize, scor 7 – 5. În partea secundă, fetele lui Dan Pavel au intrat în jocul adversarei. Totuşi, până la final, în urma un joc slăbuţ, CSS Zalău s-a impus cu 13 la 12.

Să spunem că pentru echipa noastră, cea mai bună marcatoare a fost Dalia Rus cu şase reuşite. “A fost un meci mai greu decât ne-am fi aşteptat. Sigur, totul e bine când se termină cu bine, însă am jucat destul de slab. Nici arbitrajul nu a fost excelent, ne-a dezavantajat şi pe noi, dar şi formaţia din Oradea. Este bine totuşi că am câştigat”, a declarat Dan Pavel, antrenor CSS Zalău.

Sursa foto: csphoenix.roCSS Zalău – ACS Alpha Oradea 13 – 12 (7 – 5)


CSS Zalău:
Ştefania Mocuţ – Dalia Rus, Laura Groza, , Natalia Iepan, Denisa Varga, Andreea Crişan, Karina Ghinea, Egri Anna, Denisa Ghilea, Sonia Udrescu, Denisa Moroşan, Cătălina Sabo şi Mara Pop. Antrenor: Dan Pavel


Rezultate etapa a V –a:

CS Phoenix Baia Mare – CS Seini 29 – 12 (15 – 5)

Marta Baia Mare – CS Tonic Oradea 22 – 22 (12 – 15)

Clasament:
 

 

Pos. Echipa Juc V E P Pts
1 CS Phoenix Baia Mare 4 4 0 0 8
2 CS Tonic Oradea 4 3 1 0 7
3 CSS 2 Baia Mare 4 3 0 1 6
4 CSS Zalau 4 2 0 2 4
5 CS Marta Baia Mare 5 1 1 3 3
6 CS Seini 4 1 0 3 2
7 ACS Alpha Oradea 5 0 0 5 0

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL