Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

15.10.2016 - 14:14

Start greoi pentru ACS Volei Club Zalau în Divizia A2

Start greoi pentru ACS Volei Club Zalau în Divizia A2

Într-o deplasare foarte dificilă, zălăuanii au luptat cât au putut în faţa celor de la CSM Câmpia Turzii, dar nu au putut emite pretenţii pentru punct(e). “Pot să spun că nu a fost rău. Cred că se putea şi câştiga, dar câteva erori au făcut diferenţa", este de părere Gabriel Terheş, conducătorii grupării sălăjeneÎn noua stagiune din Seria Vest a ligii secunde, ACS Volei Club Zalau a debutat în deplasare cu titrata CSM Câmpia Turzii. Altfel spus, sâmbătă la amiază, formaţia sălăjeană s-a deplasat pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din serie şi care în campionatul trecut s-a clasat pe locul secund.

Cu un lot schimbat faţă de stagiunea trecută, sălăjenii nu au putut emite pretenţii prea mari, cu atât mai mult cu cât echipa condusă de Gabriel Terheş a acuzat absenţa unor jucători importanţi.

Chiar şi aşa, Cristian Zaha şi compania au jucat de la egal la egal cu adversara. Astfel, deşi amfitrionii au câştigat primul set, ACS Volei Club a egalat şi a avut speranţe. În actul trei, ceva s-a rupt în jocul Zalăului şi gazdele s-au impus clar.

La fel ca şi primele două seturi, al patrulea parţial a fost mai echilibrat, sălăjenii au ajuns până la 21, dar clujenii au câştigat pnă la urmă, atât setul cât şi partida.

Să spunem că CSM Câmpia Turzii a fost adversara noastră şi anul trecut, la meciurile din faza superioară a campionatului şi soarta duelurilor a fost cam aceeaşi.

“A fost un meci greu, cu atât mai mult cu cât au lipsit şi câţiva jucători. De început, pot să spun că nu a fost rău. Cred că se putea şi câştiga, dar câteva erori au făcut diferenţa. Sper ca data următoare, în partida de acasă cu Baia Mare să fie mai bine”,
ne-a declarat Gabriel Terheş, la finalul partidei.

Să spunem că, în etapa a doua, programată pe data de 22 octombrie, Sala Sporturilor din Zalău va primi vizita celor de la CSS 2 Baia Mare.

 


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

CSM Câmpia Turzii - Volei Club Zalau 3 – 1 (20, -22, 15, 21)


CSM Câmpia Turzii: Vlad Andrieş, Gabriel Kiş, Dan Remeş, Sergiu Ivan, Bogdan Vălean, Daniel Vanca şi Dorian Hăşmăşan - libero. A mai jucat: Tudor Câmpean. Antrenor: Dan Remeş

 

ACS Volei Club Zalau: Cristian Zaha, Ovidiu Teuşan, Mihai Bujor, Marius Ilieş, Andrei Păun, Claudiu Iov şi Ciprian Buta  - libero. Au mai evoluat: Gabriel Terheş şi Adrian Gogotă 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2125Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter