Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

13.10.2016 - 14:34

Volei Club Zalău începe noul sezon cu multe schimbări în lot

 Volei Club Zalău începe noul sezon cu multe schimbări în lot

Pentru noul campionat al Diviziei A2, gruparea condusă de Gabriel Terheş a reuşit cinci transferuri, la formaţia din liga secundă urmând a evolua şi Ionuţ Silaghi, fostul component al echipei CS Phoenix


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Sâmbătă, ora 12.00, Sala Sporturilor ”Ioan Stanative” din Câmpia Turzii:

 

 

CSM Câmpia Turzii - Volei Club Zalău

 

 

La fel ca şi Divizia A1 şi noul campionat din liga secundă va începe la finele săptămânii. În ediţia 2016 - 2017 a Diviziei A2 s-a înscris şi Volei Club Zalău, formaţie care se află al doilea sezon, de la care se aşteaptă rezultate mai bune.

 

 

În acest sens, la nivel de lot au avut mai multe schimbări. De la echipă au plecat jucătorii Sergiu Oiegar şi Paul Şomoi, ultimul fiind transferat la CS Volei Municipal. În schimb, au fost aduşi cinci jucători, iar după semnarea unui contract de colaborare cu CSS Zalău, la echipa condusă de Gabriel Terheş vor evolua Flaviu Bălean şi Tudor Lazăr.

 

 Cele mai importante transferuri sunt centrul Ionuţ Silaghi, fost component al echipei CS Phoenix Şimleu Silvaniei, dar şi coordonatorul Marius Ilieş, fostul junior de la CSS Zalău.

 

 

La Volei Club Zalău a mai ajuns şi Adrian Gogotă, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Şimleu Silvaniei, care a mai evoluat la nivel de amatori în Liga a III-a din Italia. "Vrem sa creştem de la meci la meci, să formăm o echipă competitivă, iar având în vedere ultimele achiziţii, ar trebui să avem speranţe cât mai bune pentru acest campionat. Obiectivul nostru este promovarea cât mai multor tineri, iar acesta este şi motivul pentru care am încheiat un contract de colaborare cu CSS Zalău şi i-am legitimat pe Flaviu Bălean şi Tudor Lazăr.  Sunt jucători tineri, de perspectivă, care pe viitor, la fel ca şi Paul Şomoi pot ajunge la prima echipă”, a declarat Gabriel Terheş.

 

 

În prima etapă a Diviziei A2, Seria Vest, gruparea de sub Meseş va juca sâmbătă, de la ora 12.00, la Câmpia Turzii, în faţa unei formaţii care în sezonul trecut a participat la barajul de promovare în prima ligă. ”Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar suntem încrezători şi sperăm să ne întoarcem acasă cu puncte”, a mai spus Gabriel Terheş.

 

Din Seria Vest fac parte 7 echipe, astfel că în fiecare etapă câte o formaţie va sta. În etapa a II-a, programată pe 22 octombrie, Volei Club Zalău va juca pe teren propriu cu CSS 2 Baia Mare.

 

 

Programul primei etape din Seria Vest:

 

 

CS Universitatea de Vest Timişoara - CSU Braşov, CSM Câmpia Turzii - Volei Club Zalău, CSS 2 Baia Mare - CSS CNE Lapi Dej, CS Provolei Arad stă 

 

 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1273Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

suporter - 14.10.2016 - 12:43

Domnule TERHES GABRIEL va felicitam pentru efortul ce l faceti ca aceasta echipa sa existe si sa promoveze copii crescuti la Zalau.

Nume:

Pt Lazar și Balean jr. - 13.10.2016 - 19:04

Felicitări băieții😶


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter