Connect with us

ALTE SPORTURI

Szabo Robert a prins “viteză” până pe primul loc. GALERIE FOTO şi VIDEO


Sălăjeanul s-a impus în cea de-a patra etapă a Campionatului Regional ACR de Rally Sprint, desfăşurat în weekend-ul trecut în Satu Mare


 

Deşi iniţial etapa de la Satu Mare era programată în anii trecuţi în luna iulie, de această dată, organizatorii au decis să schimbe data desfăşurări întrecerii şi au stabilit-o pentru luna octombrie. Cu toate că se anunţa o zi destul de friguroasă pentru această perioadă, vremea a ţinut cu spectacolul automobilistic, iar soarele a fost mereu alături de concurenţi, dar şi de spectatori. 

În aceste condiţii, la concursul ce a avut loc pe Bulevardul Transilvania din Satu Mare, au fost prezenţi peste 1.000 de spectatori.  La start s-a aflat şi cel mai bun pilot al judeţului nostru. Szabo Robert a impresionat la competiţiile la care a participat. Din partea judeţului nostru, a fost singurul participant. La acest concurs, piloţii au fost repartizaţii în trei categorii, juniorii, debutanţii şi avansaţi. Iar în final a fost Open-ul.

Szabo Robert a concurat la volanul unui Subaru Impreza şi a reuşit să ocupe locul întâi atât la categoria sa cât şi la open. “Am avut un avantaj de patru secunde faţă de locul secund şi este o victorie bună înaintea ultimei etape a campionatului. A fost competiţie bună, cu o organizare pe măsură. În momentul de faţă, după aceste puncte câştigate, am reuşit să devin liderul clasamentului general. La ultimul concurs, o clasare pe podium, m-ar ajuta să devin campion. Maşina merge foarte bine şi sunt încrezător că voi reuşit să obţin o clasare bună”, ne-a declarat zălăuanul.

Să spunem că Robert a avut cel mai bun timp din competiţie, 00:57,40, iar Claudiu Popa, ocupantul locului secund a avut un timp de 1:00,63, iar podiumul a fost completat de Sorin Făşie, 1:00,77. În urma acestei victorii, Szabo Robert a fost recompensat cu diplomă, cupă, dar şi cu 21 de puncte. Ultima etapă a campionatului se va desfăşura în luna noiembrie, la Poligonul ACR Satu Mare.

Sursă foto: Darco Pelici

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI