Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a contestat dreptul de participare a Romanului în Liga Naţională


Meciul dintre HC Zalău şi CSM Roman a început cu câteva minute întârziere, având în vedere că Tadici se afla la masa oficială, unde a depus o contestaţie


Clubul zălăuan a contestat dreptul de participare în Liga Naţională a celor de la CSM Roman. Gheorghe Tadici, a susţinut că: “CSM Roman este ilegal în Liga Naţională. Înscrierea e făcută cu acte false, cu tabele depuse, conform cărora nu au obligaţii faţă de jucătoare şi corpul tehnic, ceea ce nu este adevărat, iar Federaţia a acceptat acest lucru”.

De asemenea, Tadici mai susţine că echipa din Roman evoluează în acest sezon pe două CIS-uri, unul în Cupa EHF (HCM), iar altul în Liga Naţională (CSM)! În această vară, clubul din Roman şi-a schimbat Certificatul de Identitate Sportivă, iar HCM s-a transformat în CSM, Federaţia acceptând modificarea şi totodată participarea echipei în noul sezon.

Gruparea sălăjeană continuă să conteste dreptul echipei CSM Roman de a evolua în prima ligă, motiv pentru care a şi achitat o taxă de 1.000 de lei la Federaţia Română de Handbal, cazul urmând să fie judecat de către Comisia de Competiţii. Dacă HC Zalău ar avea câştig de cauză, CSM Roman ar urma să piardă toate meciurile la “masa verde” şi să fie penalizată.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL