Connect with us

ALTE SPORTURI

Zălăuanul Elias Raul Rad, vicecampion naţional la Bodybuilding. GALERIE FOTO


În weekend-ul recent încheiat, în judeţul Sibiu a avut loc Campionatul Naţional de Seniori. Judeţul nostru a fost reprezentat de doi sportive, ambii cu performanţe notabile


În perioada 30 septembrie – 1 octombrie, în Sibiu, superbul oraş din “inima” României, a fost gazda cele mai importante competiţii destinate practicanţilor de culturism. Astfel, pe parcursul a două zile, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Bodybuilding, destinat seniorilor..

La prestigioasa competiţie, judeţul Sălaj a fost reprezentat de doi sportivi, ambii legitimaţi la Clubul Sportiv Alfa Zalău. Este vorba despre Elias Raul Rad şi Raul Nicolae Tărău.

Cei doi culturişti au participat la această competiţie, deşi ambii sunt consideraţi juniori. În vârstă de 18 ani, Raul Elias Rad a reuşit o performanţă foarte bună şi în final s-a clasat pe locul secund la categoria 90 kg.

De cealaltă parte, Raul Nicolae Tărău a avut şi el o prestaţie de apreciat, astfel, la finalul concursului, sportivul în vârstă de 20 de ani s-a situate pe locul 5 la categoria 65 kg. De asemenea, Tărău a participat şi la Campionatul Naţional de juniori, desfăşurat în Iaşi, anul acesta, acolo unde a fost medaliat cu bronz.

Mai multe detalii în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean din 5 octombrie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI