Connect with us

BOX

Adrian Popuţea revine acasă

 Talentatul pugilist va evolua de anul viitor doar pentru CSM Zalău, după boxase şi pentru o grupare arădeană, cu dublă legitimare. El a fost aplaudat la scenă de schisă cu ocazia Cupei "Meseşul", ce a avut loc la Zalău chiar la finele săptămânii.

Au trecut XXXVI de ediţii ale tradiţionalei Cupe “Meseşul”. De fiecare dată, conducerea CSM Zalău a încercat ca întrecerea să fie cât mai tare, tocmai de aceea invită an de an sportivi de la cluburile importante de profil din ţară. La fel s-a întâmplat şi la finele săptămânii trecute, mai exact vineri, când la poalele Meseşului au ajuns pugilişti de la cluburile Crişul Oradea, Ghimanstrong Oradea, Torpedo Zărneşti, CSM Braşov, CSS II Baia Mare, CSS Sighetu Marmaţiei, Progym Gheorgheni şi Tunder Râmnicu Vâlcea. nu au lipsit nici sportivii maghiari de la MAV Szolnok, care dau un aer internaţional Cupei “Meseşul”. Numărul sportivilor a fost destul de scăzut, la fel ca şi al spectatorilor, care încet-încet se depărtează de toate activităţile sportive din judeţ. Capul de afiş al galei l-a ţinut Adrian Popuţea. Nu numai succesul său de la categoria 91 kg a smuls ropote de aplauze ci şi revenirea sa definitivă la Zalău, după ce o bună perioadă a evoluat cu dublă legitimare CSM Zalău – BCUVVG Arad. Săptămâna trecută, Adrian Popuţea a devenit tătic al unei fetiţe, astfel că evenimentele fericite s-au succedat cu o rapiditate ieşită din comun pentru pugilistul nostru.

 

“Popuţea va boxa numai pentru Zalău de acum înainte. A câştigat mult din faptul că a evoluat cu dublă legitimare, atât pe plan profesional, cât şi pe plan sportiv”, ne-a mărturisit maestrul Ioan Dragoş, care a devenit şi el bunic.

 

 

Pugiliştii zălăuani, de la Cupa "Meseşul" la "Gongul Bihorean"

 

Sâmbătă dimineaţa, nu mai puţin de 9 pugilişti legitimaţi la CSM Zalău s-ua deplasat la Oradea, este vorba despre Adrian Popuţea, Bogdan Trif, Denis Cordiş, Ionuţ Chiş, Gabriel Cighi, Andrei Sabău, Szabo Robert, Andrei Buciuman şi Emanuel Popiţ, unde a avut loc o nouă ediţie a “Gongului Bihorean”. Sălăjenii au avut o comportare foarte bună, înregistrând 8 victorii şi doar o singură înfrângere, Emanuel Popiţ cedând la mare luptă. Cu toate acestea, antrenorul Ioan Dragoş este mulţumit şi îşi pune mari speranţe în tinerii săi elevi. “Cred că am câştigat câţiva băieţi, cum ar fi Andrei Sabău, care a câştigat înainte de limită atât la Zalău, cât şi la Oradea, Denis Cordiş, Bogdan Ardelean şi Ionuţ Chiş. Chiar şi Bogdan Trif este un plus pentru noi”, a declarat Ioan Popa. Nu vom trece cu vederea meciul lui Adrian Popuţea, care a câştigat clar confruntarea cu campionul Ungariei la tineret, după trei reprize. 

Rezultatele pugiliştilor sălăjeni la Cupa “Meseşul”:

Denis Cordiş (cat. 48 kg) – locul I

Ionuţ Chiş (cat. 56 kg) – locul I

Gabriel Cighi (cat. 58 kg) – locul I

Bogdan Ardelean (cat. 62 kg) – locul I

Szabo Robert (cat. 69 kg) – locul I

Andrei Buciuman (cat. 64 kg) – locul I

Adrian Popuţea (cat. 91 kg) – locul I

Andrei Sabău (cat. 69 kg) – locul I

Bogdan Trif (cat. 46 kg) – locul II

Emanuel Popiţ (cat. 54 kg) – locul II

Dan Sabău (cat. 69 kg) – locul II

 

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX