Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

28.09.2016 - 14:07

Sălăjeanul Adrian Farkas, campion naţional cu echipa la Sibiu

Sălăjeanul Adrian Farkas, campion naţional cu echipa la Sibiu

După ce a participat recent şi la Campionatul Naţional desfăşurat la Racoviţa, pe Olt, cel mai bun pescar al judeţului Sălaj a participat alături de alţi cinci coechipieri la finala pe echipe a Naţionalelor, care a avut loc tot pe Olt
Rezultatele bune ale lui Adrian Farkas nu pot trece neobservate, astfel că pescarul în vârstă de 28 de ani reprezintă cu succes judeţul Sălaj în competiţiile de pescuit staţionar. Deşi cu ceva timp în urmă, Adi a practicat şi fotbalul, la nivel amator, a reuşit să câştige campionatul Ligii a IV-a de două ori: cu Flacăra Halmăşd şi cu Sportul Şimleu.


Totuşi, de mai multă vreme, deja experimentatul pescar s-a concentrat pe ramura aceasta, iar în urmă cu trei săptămâni a participat la Campionatul Naţional. La importanta competiţie a reuşit o clasare pe locul opt, iar de această dată, Adrian Farkas a participat la finala pe echipe în weekend-ul care tocmai a trecut. Ambele concursuri au avut loc la Racoviţa, Sibiu pe râul Olt.


Competiţia s-a desfăşurat normal, pe parcursul a două manşe, iar fiecare echipă a avut în componenţă cinci pescari, printre care un căpitan, dar şi o rezervă. Zălăuanul Adrian Farkas i-a avut coechipieri în acest concurs pe Doru Poiană (Sibiu), care a fost desemnat şi căpitanul echipei, Koszorus Botond (Cluj), Andrei Bucur (Alba), Mihai Mărginean (Cluj), iar rezervă a fost Dan Lucian Petruş (Cluj), iar împreună au format echipa Silva Marpod Maros Mix Serie-Wlter.


Clasamentul final a fost doar unul singur şi a fost întocmit pentru echipe. Fiecare pescar, component al unei echipe participante a avut parte de un sector. La finalul celor două manşe de concurs, Adrian Farkas şi compania au avut parte de cea mai bună clasare. Astfel, Doru Poiană şi coechipierii săi şi-au adjudecat râvnitul trofeu.


Să spunem că într-un clasament neoficial, sălăjeanul Adrian Farkas a reuşit să se claseze pe primul loc, lucru care va conta pentru moralul zălăuanului.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2046Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter