Connect with us

ALTE SPORTURI

Medalii de bronz pentru sportivii de la CS Alfa Zalău. GALERIE FOTO

Cei doi tineri antrenaţi de Liviu Unguruşan au participat la competiţia Grand Prix Pro Nutrition, categoriile bench press şi skandenberg


Sala Sporturilor din Dej a găzduit zilele trecute cea de-a opta ediţie a celui mai mare concurs de culturism şi fitness din România, Grand Prix Pro Nutrition. Competiţia a fost organizată de firma dejeană Pro Nutrition şi a fost în premieră sub egida Federaţiei Române de Culturism şi Fitness. Din acest motiv, în ediţia din acest an au trebuit ă fie respectate mai multe rigori de către sportivii participanţi. Poate că din acestă cauză numărul concurenţilor a fost mai redus decât la ediţiile precedente, însă şi competiţia a fost mai strânsă, având în vedere că toţi participanţii au fost legitimaţi şi validaţi sub rigorile impuse de FRCF şi Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness.

 

Concursul a fost unul de nivel ridicat, având participanţi bine pregătiţi. La start s-au aliniat sute de sportivi din ţară, dar şi din străinătate. Din judeţul nostru, au participat  doi sportivi legitimaţi la CS Alfa Zalău, antrenaţi de Liviu Unguruşan. Cristian Pop a participat la skandenberg, cat. 70 de kg, unde a şi cucerit medalia de bronz. Menţionăm că sportivul nu are decât 63 de kg, însă nu a existat categoria sa de greutate şi a trebuit să se înscrie la o categorie mai dificilă, alături de alţi 20 de participanţi, cărora le-a făcut faţă cu brio! De lăudat este şi rezultatul celuilalt sportiv de la CS Alfa, Szeredai Krisztian Akos. Tânărul a participat în premieră la disciplina bench press (înpins de la piept) şi a reuşit să cucerească tot medalia de bronz.
 

“A fost o concurenţă destul de mare. A fost destul de greu pentru mine, având în vedere că am fost participantul cu cele mai puţine kilograme, nu am fost deloc avantajat. Adversarii mei au fost mult mai puternici decât mine, însă mă bucur că am reuşit să mă impun. Atât eu, cât şi colegul meu, am reuşit să facem o competiţie reuşită. Dorim să îi mulţumim antrenorului Liviu Unguruşan”, ne-a declarat Cristian Pop.

La această competiţie, concurenţii au participat la categoriile de concurs: men’s bodybuilding, junior bodybuilding, masters, bikini fitness, bodybuilding classic, men’s physique, bench press şi skandenberg. La fel ca şi în anii precedenţi, şi de acestă dată Grand Prix Pro Nutrition a oferit concurenţilor premii în valoare totală de peste 100.000 de lei, la care s-au adăugat premii în produse Pro Nutrition.

484 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Dorin

    27 September 2016 at 13:36

    Lucru la domiciliu!
    Oportunitate foarte serioasă! Începe acum! Lucrezi în timpul liber! Faci bani rapid! Comision direct motivant! Avem planuri mari de dezvoltare! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI