Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

21.09.2016 - 13:45

România, printre ţările participante la Mondialul de pescuit. GALERIE FOTO

România, printre ţările participante la Mondialul de pescuit. GALERIE FOTO

Recent, în Bulgaria a avut loc desfăşurarea  celei de 63-a ediţii a celei mai importante competiţii pe naţiuni din pescuitul staţionar
În luna iulie a acestui an, în Olanda a avut loc şi Campionatul European de pescuit staţionar. Acolo, prezent în lotul României a fost şi Adrian Farkas, cel mai bun pescar sălăjean. Aşteptările au fost mari ţinând cont că după prima manşă, echipa noastră era pe locul zece. În cea de-a doua a riscat un pic şi astfel a coborât în clasament până pe locul 18.


În ciuda acestui rezultat, reprezentanţi ţării noastre, au mers în ţara vecină cu speranţe mari şi cu dorinţa unei clasări cât mai bune. La Mondialul din Bulgaria au participat un număr de 34 de naţiuni. Concursul s-a desfăşurat în două manşe, pe parcursul a două zile, şi sesiuni de antrenamente pe tot parcursul săptămânii în cauză.


Lotul României la acest Campionat Mondial a fost format din Dragoş Popa, proaspătul campion naţional, Zsolt Benzar, Savinel Sabău, Octavian Tudor, Toni Stanciu şi Zsolt Szilagyi.


În aceste condiţii, naţionala noastră a reuşit să termine competiţia pe locul 14, după ce a reuşit să strângă un total 32 de kg şi 232 de grame. În clasamentul individual, cea mai bună clasare a fost reuşită de multiplul campiona naţional, Zsolt Benzar, pe locul 38, urmat de: Zsolt Szilagyi – 54, Toni Stanciu – 73, Dragoş Popa – 117, Octavian Tudor – 155 şi Savinel Sabău – 175.


Trebuie menţionat faptul că Octavian Tudor şi Savinel Sabău au evoluat doar într-o singură manşă.


Surse foto: Benzar Mix şi 63rd SPORT Fishing WORLD Championship for Nations 2016

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1939Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

ba - 21.09.2016 - 17:54

cristian este un sovin..deci clasamentul 1 ungaria 2 cehia 3 anglia


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter