Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

08.09.2016 - 15:39

Ghinion pentru zălăuanul Adrian Farkas în finala Campionatului Naţional. GALERIE FOTO

Ghinion pentru zălăuanul Adrian Farkas în finala Campionatului Naţional. GALERIE FOTO

După ce a câştigat faza judeţeană, organizată pe Vîrşolţ, sălăjeanul s-a calificat la faza naţională, care s-a disputat recent la Racoviţa în judeţul Sibiu, pe râul Olt
Adrian Farkas este fără doar şi poate cel mai bun pescar al judeţului nostru, şi deşi a cochetat şi cu fotbalul, a ales în cele din urmă să renunţe la „sportul rege” şi s-a axat pe ramura pescuitului.


Astfel, după ce în urmă cu câteva săptămâni a participat cu naţionala României la Campionatul European din Olanda, de această dată, zălăuanul a evoluat în cadrul Finalei A1 a Campionatului Naţional de Pescuit Sportiv, organizat în judeţul Sibiu, la Racoviţa, pe râul Olt.  Dacă anul trecut, alături de Adi, din judeţul nostru a fost şi Ciprian Chende, de această dată, Farkas a fost singurul reprezentant al Sălajului.


Concursul s-a desfăşurat în trei manşe, pe parcursul a trei zile şi la care au participat 33 de pescari din toate colţurile ţării. În total au fost trei sectoare, iar fiecare dintre sectoare avea în componenţă 11 pescari.


Zălăuanul a debutat la această competiţie cu multă ambiţie şi la finalul primei zile de concurs, campionul judeţului Sălaj a reuşit o clasare pe locul doi, pe sector. „Isprava” avea să fie repetată şi în cea de-a doua manşă, astfel că după primele două zile, Adrian Farkas s-a clasat pe locul patru la general, la egalitate de puncte cu ocupantul locului trei, cu câte patru puncte fiecare.


În ultima manşă, sălăjeanul a avut parte de puţin ghinion, astfel că a avut parte de un stand în care nu prea „stăteau” peştii şi astfel, Adi a  terminat competiţia pe locul 8. În condiţiile în care anul trecut a fost pe locul 4, e un mic regres, dar o clasare bună per-total.


Să spunem că competiţia a fost câştigată de către Dragoş Popa, urmat de un tânăr de numai 16 ani, este vorba de Orosz Ervin, iar podiumul a fost completat de Zsolt Benzar, multiplu campion naţional la pescuit staţionar.


„Deşi am avut un stand foarte bun, nu a fost cum trebuia şi ceilalţi concurenţii au reuşit rezultate ceva mai slabe la acest stand, deşi trebuia să fie cel mai bun. Zona a fost acoperită cu vegetaţie şi probabil din această cauză, peştii nu prea stăteau”
, a declarat Adrian Farkas


Pentru zălăuan urmează o finală pe echipe, care se va desfăşura tot la Sibiu, pe râul Olt, la Racoviţa.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Sursa foto: Orosz Angela Tunde

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2414Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter