Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

01.09.2016 - 12:31

Capturi noi sub dimensiune pe lacul Vîrşolţ

Capturi noi sub dimensiune pe lacul Vîrşolţ

Lacul de acumulare este sursa de alimentare a mai multor oraşe şi sate din judeţul Sălaj, iar mai mulţi pescari au pătruns cu barca pe baraj şi au reţinut peşte sub dimensiunile legale. Clubul Pescarilor AJVPS Sălaj şi Poliţia Crasna au efectuat un control la faţa locului
În cursul zilei de sâmbătă, AJVPS Sălaj şi Poliţia Crasna au efectuat un control pe lacul lacul de acumulare Vîrşolţ şi s-au descoperit din nou peşti reţinuţi sub dimensiunea legală şi astfel s-a încălcat din nou regulamentul.


Mai mulţi pescari au fost prinşi că aveau capturat crap sub dimensiune, dar ce este mai grav este că unii pescari nu înţeleg că nu este permis accesul cu barca pe lac. În condiţiile în care lacul reprezintă sursa de alimentare cu apă potabilă pentru Zalău, Șimleu Silvaniei, Crișeni, Hereclean, Panic, Badon, Guruslau, Borla, Câmpia, Bocșa și Sălăjeni.


În aceste condiţii, s-au împărţit mai multe amenzi, dar şi avertismente, în speranţa că pe viitor, cei care doresc să pescuiască, să se gândească de două ori înainte de a reţine peştii sub dimensiune şi de a nu mai pătrunde cu barca pe baraj.


„Vom începe să dăm amenzi celor care încalcă regulamentul. 40 – 50 nu înţeleg că nu este voie cu barca pe lac. Noi avem o convenţie cu apele române şi nu avem voie ca pescarii noştri să intre cu ambarcaţiunile pe baraj. Acţiunile de control vor continua şi în perioada următoare. La lacul din Sălaj vin foarte mulţi pescari din afara judeţului şi ne-ar face plăcere dacă ar respecta regulile”
, ne-a declarat Veronica Ispas, preşedintele Clubului Pescarilor AJVPS Sălaj.


Sursa foto: Veronica Ispas
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 6387Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

emi - 03.09.2016 - 23:53

Și lacul tarnita alimentează clujul dar nu se face nimic împotriva celor se plimbă cu bărcile pe apa și populează apa

Nume:

ionescu viorel - 03.09.2016 - 14:25

Ma faceti sa rad cu politia voastra,pe braconierii mari care baga plase cu kilometri ii sca pati si va luati de cei care au luat niste pesti sub dimensiune si-au pescuit cu lanseta,vai de voi si de agvps-ul vostru de banditi

Nume:

lakshsdjks - 01.09.2016 - 21:20

sa mori tu vaca ce esti ca o barca electrica sau 2 hands power polueaza barajul mai tare decat toate nadele cu atractanti si coloranti si toate E-urile posibile pe care le baga pescarii in nada!!!

Nume:

Misu - 01.09.2016 - 14:30

Ce sa te astepti de la pescari din ziua de azi peste sa fie api luam si ducem acasa tot ce prindem cu exceptia somotel si ca veni vorba de paza si nu e voie cu barca toata vara am vazut dimineata si seara trăgandusi fire unde este paza defapt ce stiti voi paza e care brancobeaza trece pe langa setcă cu barca si nu o vede noi de pe mal o vedem sunt mai multe smecherii ale lor prima data sa isi vada de oameni lor care ii paza branconieri de nimic asta va rog prima data controlati paza multumesc...

Nume:

Ionut - 01.09.2016 - 13:15

De multe ori treceau cei de la asociație pe lângă "pescarii" care stau toată vara, cu bărci cu de toate, desigur, aceștia trecând nepăsători. Nu văd care e diferența dintre a fi cu barca pe apa sau lângă cort sub pătură, vine cu ea sa stea la mal cu ea umflata? Păcat de pescarii sportivi care investesc în pescuit și plătesc taxe..


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter