Connect with us

DIVERSE

Ziua comunei Chieşd, sărbătorită şi prin fotbal

Patru echipe au participat la competiţia de sâmbătă, care a fost câştigată de Voinţa Babţa, formaţie din judeţul Satu Mare

 
 
Comuna Chieşd a îmbrăcat haine de sărbătoare la finele săptămânii trecute, iar sâmbătă a fost sărbătorită ziua comunei. 
 
Pe lângă obişnuitele spectacole de muzică şi dans a fost organizată şi o competiţie de fotbal, la care au participat patru echipe.
 
Trei dintre ele sunt chiar vecine în Sălaj, este vorba de AS Chieşd, Olimpic Bocşa şi Gloria Bobota, iar pe lângă cele trei grupări a mai participat şi Voinţa Babţa, o formaţie din judeţul Satu Mare.
 
În prima semifinală, Voinţa Babţa s-a duelat cu Gloria Bobota şi a câştigat cu scorul de 3 – 2. Gazdele de la AS Chieşd au jucat în a doua semifinală cu Olimpic Bocşa, în faţa căreia, gruparea condusă de Valer Puşcaş s-a impus cu scorul de 6 – 1.
 
A urmat finala mare dintre AS Chieşd şi Voinţa Babţa, care a fost extrem de disputată şi la finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 3 – 3. S-a trecut la loviturile de departajare, unde echipa din Babţa a avut câştig de cauză şi a terminat competiţia pe primul loc.
 
În finala mică, Gloria Bobota a câştigat cu 4 – 2 în faţa celor de la Bocşa şi s-a clasat pe locul 3. 
 
Oricum, toate participantele au primit din partea organizatorilor cupe şi diplome.
 
”A fost o competiţie reuşită, cu meciuri bune şi spectaculoase. La teren a fost prezentă multă lume, care a putut viziona şi meciuri de fotbal pe lângă spectacolele de pe scenă. Cu această ocazie am mai făcut o mică pregătire înainte de începerea campionatului”, a declarat antrenorul de la Chieşd, Valer Puşcaş. 
 
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE