Connect with us

FOTBAL

Cătălin Chiş a spus “DA” în faţa ofiţerului civil. GALERIE FOTO


Fostul fotbalist de Liga I – care a fost obligat să renunţe la activitate din cauza  unei cumplite accidentări – a făcut cununia civilă, iar evenimentul fost oficiat de Radu Căpîlnaşiu, fostul primarul al Zalăului. Părinţi spirituali au fost Sergiu Oltean, fotbalist care a activat la FC Braşov şi FC Botoşani, şi Radu Ionuţaş, conducătorul formaţiei de minifotbal Fan Courier


De la una dintre marele speranţe ale fotbalului sălăjean, transformată la un moment dat şi în certitudine, Cătălin Chiş (n. 6 Ianuarie 1988) a devenit o “victimă” a fotbalului românesc.

Astfel, după ce a jucat cu succes în Liga I cu Ceahlăul Piatra Neamţ, zălăuanul nostru a fost oprit din ascensiunea sa de o accidentare gravă, ce a avut loc în anul 2013, în timpul meciului cu CFR Cluj. A urmat o serie de operaţii nereuşite şi la doar 26 de ani fotbalistul era obligat să îşi pună ghetele în cui!?

Pentru el, viaţa a continuat, chiar în “sportul rege”, devenind antrenor la CS Atletic Zalău, iar mai apoi a urmat şi cursurile de arbitru. Experienţa fotbalistică l-a ajutat enorm şi Cătălin Chiş era unul dintre “centralii” de bază, după doar câteva luni de activitate!

Între timp, fostul fotbalist de primă ligă a început o poveste de dragoste cu o tânără din Simeria. Pentru a putea petrece mai mult timp împreună cu iubita sa, tânărul în vârstă de 28 de ani a luat decizia de a stabili la Cluj-Napoca, acolo noul cuplu şi-a cumpărat un apartament.

În oraşul de pe Someş, sălăjeanul a putut să îşi continue şi activitatea de la Zalău, devenind antrenor la Şcoala de Fotbal “Liviu Antal” Cluj-Napoca. “Lucrez cu grupa 2008 – 2009, dar îl ajut şi pe Ciprian Spancioc la juniorii mari, adică la grupa 2005 – 2006”, spune Cătălin Chiş.

În această vară, el a făcut un pas important şi în plan sentimental, astfel că recent Cătălin Chiş şi Adriana Ocoş – o fost handbalistă – s-au cununat civil.

Evenimentul a avut loc la Primăria municipiului Zalău, iar ofiţer civil a fost tocmai Radu Căpîlnaşiu. Părinţi spirituali au fost Sergiu Oltean, fotbalist care a activat la FC Braşov şi FC Botoşani, şi Radu Ionuţaş, conducătorul formaţiei de minifotbal Fan Courier, cu soţiile Cristina şi Bianca. 

Totul s-a întâmplat într-un cadru restrâns, astfel că alături au fost naşii, familiile şi câţiva apropiaţi, între care şi fotbaliştii Flaviu Bărnuţiu şi Vlad Negrean.

Cununia religioasă şi nunta vor avea loc doar peste un an, mai exact pe data de 3 iunie 2017!

 

697 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL