Connect with us

DIVERSE

Adrian Fărcaş semnează contractul pentru DJTS

Noul şef al sportului sălăjean a fost instalat oficial în funcţie, iar luni semnează contractul noului post de muncă, la sediul din Bucureşti al Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport.

După ce a trecut cu brio examenul pentru ocuparea postului de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj, Adrian Fărcaş a fost numit oficial în noua postură. Zilele trecute, a sosit şi ordinul de numire în funcţie, iar vineri a fost instalat oficial pe postul de director executiv, chiar la sediul Instituţiei Prefectului, în prezenţa subprefectului Onorica Abrudanu. Tot vineri, Adrian Fărcaş a făcut şi o vizită la sediul Direcţiei, unde a luat primul contact cu noii săi colegi de muncă.

Luni, jibouanul se va afla la Bucureşti, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport, unde va semna noul contract de muncă. După revenirea la Zalău, tânărul director îşi va intra în rol, iar primul examen pentru el va fi chiar organizarea şi prezentarea galei de premiere a celor mai buni sportivi din judeţul Sălaj. Se ştie că, an de an, întocmirea clasamentelor a creat numeroase discuţii, astfel că nouă nu ne rămâne decât să sperăm că totul va decurge fără probleme, iar Adrian Fărcaş să debuteze cu dreptul în noua se meserie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE