Connect with us

DIVERSE

Calificare în ultimul minut pentru Cristolţ


Se anunţa un meci încins în care Sergiu David şi compania doreau să repete “isprava” din faza precedentă


După ce a reuşit o victorie istorică împotriva noii echipe din ultimul eşalon judeţean, Unirea Gîrbou, Cristolţul a întalnit o echipă redutabilă, cu experienţă. Meciul era o sărbătoare pentru suporterii şi sătenii din Cristolţ, care au venit în număr destul de mare la teren, lucru care a ajutat Unirea să ajungă pe culmile victoriei.

Astfel partida a început foarte bine pentru gazde, astfel că după doar 10 minute aveau un avantaj de două goluri. Recolta a reuşit să echilibreze puţin jocul, iar Vlad Lăcătuş şi Sergiu Pop au adus egalarea în doar patru minute. Fericirea oaspeţilor nu a durat mult, iar după numai un minut, Florin Ilieş a realizat “dubla” şi a readus Unirea în avantaj.

Repriza secundă a început bine pentru gazde, iar căpitanul Sergiu David şi Bogdan Ilieş au punctat şi ei, iar pentru echipa gazdă se anunţa o frumoasă sărbătoare. Spectatorii prezenţi la meci însă, aveau să fie martorii unui final de poveste. Să spunem că din minutul 82 a început nebunia!!!

Astfel la fel ca şi în prima repriză, în alte patru minute, Recolta a marcat două goluri ca după foarte puţin timp, în ultimul minut să înscrie golul egalizator. Văzându-se egalaţi, cu ultimele forţe, gazdele au atacat cât mai puteau. La chiar ultima fază a partidei, mijlocaşul Unirii, Lucian Oros a izbutit să înscrie un gol fabulos, direct din corner! Un gol care aduce calificarea în faza următoare şi continuă frumoasa poveste a Unirii Cristolţ. “A fost o nebunie, chiar dacă adversarii au practicat un joc mai dur, nu avem nimic de reproşat. Mă bucur ca am putut juca la Cristolţ, terenul fiind într-o stare bună şi sperăm să jucăm la fel de bine şi în faza următoare”, a declarat Sergiu David, căpitan Unirea Cristolţ.         

loading...
Loading...
7 Comments

7 Comments

 1. MOLDOVAN

  27 July 2016 at 12:30

  BA da ce teren aveti…..sau nu aveti

 2. d

  27 July 2016 at 13:22

  da teren in stare buna:))) o sa vada si urmatoarea echipa care ajunge acol daca se poate juca fotbal…

 3. ;)

  27 July 2016 at 14:46

  Bravo

 4. ;)

  27 July 2016 at 14:48

  Nu contează terenul,daca eÈ™ti fotbalist joci pe ori ce teren posibil…….stiu cum îi terenul,nui extrem de bun dar nici aÈ™a rău nui…..Am jucat pe el È™i nu mi se pare aÈ™a rău…….

 5. d

  27 July 2016 at 16:10

  problema e ca asta nu e fotbal odata ce nu poti sa pui mingea jos si sa dai o pasa …terenu din babeni care e cel mai rau teren din judet arata mai bine decat asta de la cristolt

 6. x

  27 July 2016 at 17:14

  teren de 700.ooo de milioane nou nout

 7. :)

  29 July 2016 at 22:43

  posibil ca ii mai bun…..daca altul nu se poate face asta ee……am jucat pe terenuri mult mai rele decat ce ii la cristolt dar asta ii fotbalul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE