Connect with us

DIVERSE

Cristolţul se impune după un meci spectaculos în a doua fază a Cupei României. REZULTATELE COMPLETE


După ce a reuşit în prima fază a competiţie o victorie importantă, Unirea, altături de Recolta Agrij a oferit una dintre cele mai spectaculoase partide ale rundei secunde


 
Someşul Someş Odorhei – AS Tihău 4-1  (2-1)

 
Someşul Letca – Viitorul Băbeni 0-2  (0-1)

AS Unirea Cristolţ – Recolta Agrij 6-5  (3-2)

Real Crişeni – Olimpic Bocşa   2-6 (1-2)

Stejarul Sâg – AS Barcău Tusa 2-3 (1-2)

Luceafărul Valcău – Sportul Şimleu 1-4  
(1-0)

Olimpia Rus – Benfica Ileanda 2-2  (1-1);  2-4 d.l.d !

Cetatea Buciumi – CS Crasna 7-1  (2-1)

AS Creaca Jac – AS Cavalerii Zalău 1-2 (1-1)

Frăţia Măerişte – Steaua Cosniciu* 0-3   

Unirea Sălăţig – Unirea Hereclean* 3-0  
 
*rezultate decise la „masa verde”
 
Amănunte de la toate meciurile, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri
 

loading...
Loading...
8 Comments

8 Comments

 1. georgi

  25 July 2016 at 8:32

  Cu un albitru de centru si doi tusieri paralali cu fotbalul ! care in special au tolerat jocul dur al celor din Agrij si mai ales injuraturile acestora in tinpul jocului din teren ! este chiar o minune ca Unirea Cristolt a castigat acest meci ! sa vedem la urmatorul meci pentru ca sunt cativa jucatori care sunt cu lovituri (din care unul chiar cu fasa ghipsata scos din teren inca din minutul 29 la loviturile repetate a celor din agrij ! deci sa vedem cu ce echipas isi mai poate face Cristoltul avand in vedere ca 4-5 din cei care au jucat duminica nu vor mai putea juca !!!!! si inca un amanunt la pauza domnisorul albitru albitru se intretinea cu cei de la Agrij la marginea terenului inclusiv tragand doua trei fumuri din o tigara pe care o fuma o domnisoara banuim chiar pretena sa care se afla in mijlocul celor de la recolta !!!!! ce sa intelegem de aici domnilor de la AJF ! cum sa se inscrie mai multe echipe in liga -a cand albitrajele sunt asa cum sunt ! in loc sa trimiteti albitri corecti in special la aceste meciuri in care joaca si echipe care nu sunt inscrise , pentru a le incuraja dv, trimiteti niste tineri care chiar cel putin cei de ieri de la Cristolt sunt total pe dinafara ! sau au vrut sa fie asa la acest meci ! intelegem ca ei vor mai fi delegati si pe la Agrij ! dar asta nu e un motiv sa nu albitrezi corect si mai ales sa lasi fara sa atentionezi atatea injuraturi ce au avut de invatat copii din Cristolt dupa acest meci !

 2. adr

  25 July 2016 at 17:30

  binee punctaat !! sa nu uitam si de faultul clar in calitate de ultim aparator al purtatorului cu numarul trei care nu a primit nici macar cartonas galben protestand in mod violent la adresa arbitrului ! plus un fault la portar evident ! acesti trei baieti au fost total paraleleli cu fenomenul!

 3. fal fal fal

  25 July 2016 at 17:31

  in primu rand invata sa scri nu face de rusine cristoltul …..

 4. kim

  25 July 2016 at 23:59

  Eu nu cred ca arbitraju a fost de vina . In primul rand era un meci bine arbitrat . Doi la mana nu cred ca aveam ceva de a face cu Recolta Agrij . Meciul sa incheiat okey si dupa regulament .

 5. gggggggg

  26 July 2016 at 0:48

  Fratilor toate ca toate dar in 2016 sa joci fara un echipament adecvat 11 jucatori 11 culori la jambiere sau sorturi ar trebui sa ne fie rusine si aici se vede cit de slab este fotbalul ,in 2016 numarul de pe tricou scris cu pensula cu vopsea oau !!!!!!!

 6. ion

  26 July 2016 at 8:13

  chiar asa au jurat ca la usa cortului cei de la Agrij sa le fie rusine daca asa se practica in liga a-v-a nu are rost sa ne cheltuim daca este mahala.REGRETE.

 7. Alexandru

  26 July 2016 at 8:21

  Felicitari celor care au jucat pt Cristolt au castigat in conditii vitrege!

 8. bbbbbbb

  26 July 2016 at 8:58

  Domnule ggggg daca cumva ai fost la neci 1 atunci va trebui sa porti ochelari , si inc atari ! echipantul celor de la Cristolt a fost chiar OK, tricou rosu cu negru , sort rosu si de asemenea jambiere rosi daca tu ai vazut 11 culori diferite la sorturi si jambiere e treeaba ta pentru ca cei prezenti au vazut jambiere si sort rosu !!!!! iar pentru fal fal asta ! nu stiu cu cine ai treaba cu scrisul dar tu oricum scri putin nai cum sa gresesti !!!!! mai greseste omul dar asta nu inseamna ca nu sti scrie !!!! apropo estiu ceva profesor de romana sau ceva doctor docent , veziti de treaba ta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE