Connect with us

ALTE SPORTURI

Gheorghe Panc a reprezentat Sălajul la Europenele de lupte pentru juniori!


Antrenorul de lupte libere de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău a participat în calitate de oficial la Campionatul European de juniori, organizat în Sala Polivalentă din Bucureşti


 

Cu toate că judeţul nostru nu se poate mândri cu sportivi participanţi la Campionatul European de Lupte destinat juniorilor,  Gheorghe Panc, antrenor la CSS Zalău, a fost prezent în calitate de oficial în comisia de organizare din partea Federaţiei Române de Lupte. În perioada 21-26 iunie au avut loc Europenele în Sala Polivalentă din Bucureşti.
 
Să spunem că antrenorul de la CSS Zalău nu este la prima prezenţă la un astfel de eveniment. Alături de alţi antrenori din ţară dar şi din străinătate, acesta s-a mai ocupat de buna organizare a unor competiţii precum Campionatul Mondial de lupte libere pe plajă, dar şi a unor turnee internaţionale de cadeţi, juniori şi seniori.
 
“Este o onoare faptul că ni s-a atribuit această competiţie majoră la care am participat şi eu în calitate de oficial. Evident, a fost o experienţă deosebită. Am cunoscut alţi oficiali, sportivi, concurenţi şi am stabilit noi contacte cu diverse delegaţii. Mulţumim domnului preşedinte Răzvan Pârcălabu, domnului secretar general Alin Grigore şi întreg staff-ului Federaţiei Române de lupte pentru efortul depus în aducerea unei asemenea competiţii de anvergură, care nu poate decât să ne facă cinste şi să ne aducă,  sperăm, un plus de imagine pentru luptele româneşti. Având în vedere rezultatele obţinute de sportivii noştri a fost o competiţie reuşită. Delegaţii oficiali ai United World Wrestling ne-au lăudat pentru organizarea  şi desfăşurarea activităţilor, iar în concluzie, a fost un succes. Ba mai mult, am fost creditaţi pentru a face demersurile pentru organizarea Europenelor de seniori de anul viitor. Şi la această competiţie voi participa în calitate de oficial”, ne-a declarat Gheorghe Panc.
 
Å¢ările participante la ediţia din acest an a Campionatului European de lupte pentru juniori (U20) au fost: Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Belarus, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Spania, Estonia, Finlanda, Franţa, Marea Britanie, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Republica Moldova, Macedonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Slovenia, Serbia, Elveţia, Slovacia, Suedia, Turcia, Ucraina şi România.
 
Menţionăm că România a obţinut trei medalii la această competiţie. Kriszta Incze a cucerit aurul la feminin, la categoria  63 kg, George Vlad Mariea a obţinut bronzul la 74 kg (greco-romane), iar Răzvan Kovacs a câştigat argintul la 50 kg (lupte libere). 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI