Connect with us

ALTE SPORTURI

Adrian Farkas, din nou campion judeţean la pescuit sportiv. GALERIE FOTO

Zălăuanul a câştigat etapa judeţeană a Campionatului AGVPS România de pescuit sportiv staţionar, categoria seniori, organizată la Vîrşolţ


 
Clubul Pescarilor AJVPS Sălaj au organizat, în perioada de 24-26 iunie, concursul de pescuit sportiv staţionar pentru toate categoriile: U14 băieţi şi fete, U18 băieţi şi fete, U23 băieţi şi fete, senioare şi seniori, pentru desemnarea campionului asociaţiei şi calificările în fazele finale ale Campionatului AGVPS. La finalul concursului judeţean, Adrian Farkas a fost desemnat campion AJVPS Sălaj 2016.
 
“A fost un concurs superb, organizat pe o pistă extraordinară, care iţi oferă surprize plăcute şi posibilităţi de abordare diferite. În afară de faptul că a fost foarte cald, totul a fost perfect. Vreau să mulţumesc clubului pescarilor din cadrul AJVPS Sălaj pentru ajutorul acordat, pentru bunul mers al lucrurilor şi pentru buna dispoziţie care a avut loc pe întreaga durată a competiţiei, în special sâmbătă. În ceea ce priveşte modalitatea de prindere a peştelui, am folosit pescuitul la rubensiana, care de altfel s-a dovedit a fi câştigător. În prima manşă am reuşit să prind puţin peste 8 kg, iar în cea de a doua am intrat cu gandul să prind peste 10 kg. Mă bucur că am reuşit să depăşesc această cantitate, care s-a dovedit a fi suficientă pentru a câştiga acest concurs. Vreau să mulţumesc doamnei Vera Ispas pentru încă o organizare perfectă, dar şi pentru felul în care reuşeşte să menţină legatura dintre pescari şi nu numai”, ne-a declarat Adrian Farkas, campionul AJVPS Sălaj.
  
AJVPS Sălaj va avea în fazele finale ale camionatului pe următori pescari: la categoria U14, U18 băieţi şi fete: Miruna Chende, Amalia Mureşan, Anamaria Ispas, Andrei Chende şi Nicolas Iacob, la senioare: Veronica Ispas, Marcela Mureşan, Cramen Chende, Lorena Opriş şi Farkas-Cupa Lavinia, la categoria seniori divizia B: Ciprian Chende, Silviu Cristescu, Alin Mureşan, Mircea Maier şi Laurenţiu Opriş, iar ultimul, dar nu cel din urmă este Adrian Farkas, senior divizia A. 
 
“Suntem asociaţia judeţeană cu cel mai mare număr de pescari din competiţie, care participă la Campionatul AGVPS. Sperăm la rezultate deosebite în finale şi mulţumim conducerii AJVPS Sălaj şi domnului director Cristian Crişan pentru sprijin şi susţinere”, a precizat Viorica Ispas, preşedintele Clubului Pescarilor AJVPS Sălaj.
 
Photo credits: Carmen Chende

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI