Connect with us

DIVERSE

Zilele Siguranţei Rutiere Michelin: “De eşti mic sau de eşti mare, siguranţa e foarte tare!”

Michelin Romania susţine permanent educaţia rutiera a copiilor si a adultilor. Tocmai de aceea organizează doua evenimente care vor imbina placutul cu utilul, demonstrand că este important să faci echipă cu regulile de circulaţie!


 
Michelin organizeaza pe 11 iunie, in intervalul 9:00 – 18:00, la Zalau, o noua editie a evenimentului « Zilele Sigurantei Rutiere Michelin », pe Platoul de Marmura. Evenimentul Michelin reuneste intreaga familie, copii, adolescenti si adulti, demonstrand intr-o maniera interactiva si neconventionala importanta regulilor de siguranta rutiera. Participantii de toate varstele vor avea cadrul perfect pentru a se implica in jocuri, concursuri si activitati interactive precum: Traseu de biciclete pentru copii, Concurs de machete pentru licee si vor fi invitati sa adune Kilometri de siguranta pe care Michelin ii va transforma in proiecte de siguranta rutiera pentru Zalau.   
 
“Si in acest an, Michelin lanseaza salajenilor o invitatie la responsabilitate si cadrul pentru a se implica activ in a face orasul mai sigur. Primul pas a fost facut la editia din 2015 a evenimentului « Zilele Sigurantei Rutiere Michelin » unde de la mic la mare, salajenii au pedalat pentru a strange kilometri de siguranta rutiera pe care Michelin i-a transformat in marcaje refacute pentru 21 de treceri de pietoni din apropierea gradinitelor, scolilor si liceelor din Zalau”, a spus Sean Parry, Director General Platforma Industriala Michelin Zalau.
 
Primul eveniment va avea la loc la Zalau pe Platoul de Marmura, sambata 11 iunie, iar programul va fi compus din urmatoarele activitati:
 
*CONCURS DE MACHETE INTRE LICEE
Liceele din Zalau in competitia pentru cea mai inventiva macheta a sigurantei rutiere a viitorului! 
 
*SPATIU PENTRU COPII
Pentru cei mai mici participanti am pregatit o zona speciala unde se vor putea amuza pe tot parcursul zilei
 
*ZONA JOCURI SI PROVOCARI
 
*KILOMETRI DE SIGURANTA
Vino la eveniment pentru a pedala alaturi de noi si ajuta-ne sa strangem kilometri de siguranta rutiera, pe care noi ii vom transforma in proiecte de siguranta rutiera pentru orasul tau.
 
*TRASEU DE BICICLETE PENTRU COPII
Micii biciclisti cu varste intre 4-11 ani sunt asteptati in prima parte a zilei sa participe la un traseu pe biciclete dedicat lor in cadrul evenimentului Zilele Sigurantei Rutiere.
 
10:15 – 10:45 Cursa pentru copii intre 4 – 6 ani,
11:00 – 11:30 Cursa pentru copii intre 7-8 ani,
11:45 – 12:15 Cursa pentru copii intre 9-11 ani.
 
Mai multe detalii pe: http://zilelesigurantei.ro/
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE